5 droombestemmingen voor als je de loterij wint

Voor velen is het winnen van de loterij een grote droom. Hoewel de kans niet héél groot is, fantaseren we maar al te graag over wat we dan allemaal zouden doen en kopen. Wat zou jij doen? Waarschijnlijk hoef je daar niet lang over na te denken. Iedereen heeft wel een bucketlist met grote dromen en wensen. Wij weten het ook wel; spullen pakken, vliegtickets boeken en je ziet ons voorlopig niet meer terug. In het kader van ‘Dream Big’ hebben we alvast een aantal reisjes uitgestippeld die sowieso op de lijst staan. Hierbij..

.. 5 droombestemmingen voor als je de loterij wint

#1 Pride of Africa

Droombestemming-loterij2
Foto: Rovos Rail

Reizen per vliegtuig en auto ligt zo voor de hand, ontdek Afrika op de ‘ouderwetse’ manier! De Pride of Africa staat bekend als de meest luxe trein van het zuidelijk halfrond en reist langs Zuid-Afrika, Botswana, Zimbabwe, Zambia en Tanzania. Aan boord van dit rijdende vijf-sterren hotel kunnen passagiers genieten van alle luxe die bij een eerste klas hotelkamer komt kijken. De coupés zijn bekleed met houten panelen en voorzien van Victoriaanse badkamers en een eigen lounge. In het verfijnde restaurant geniet je van vers bereide maaltijden en de beste Afrikaanse wijnen. Ondertussen glijdt het prachtige Afrikaanse landschap aan je voorbij. Stijlvoller dan dit wordt het niet!

#2 National Geographic Tour

Droombestemming-loterij4
Foto: National Geographic

Een echte wereldreiziger is allergisch voor pakketreizen. Nieuwe landen en plekken ontdekken doe je zelf, niet met een reisleider of volgens de planning van een reisbureau. Maar voor de expedities van National Geographic maak je een uitzondering. Zij organiseren de meest waanzinnige reizen. Of je nou wilt genieten van kunst en cultuur, wilt survivallen in extreme omstandigheden of ondergedompeld wilt worden in ultieme luxe; National Geographic biedt de ervaring van je leven. Alle expedities worden begeleid door experts van National Geographic zelf, dus je komt op de mooiste plekken. Daarnaast is het voor een iets groter prijskaartje ook mogelijk om in samenwerking met de organisatie je eigen droomreis uit te stippelen. En dat doe je, want geld is geen issue natuurlijk na het winnen van de loterij.

#3 De ruimte

Droombestemming-loterij
Foto: World View

Een tripje naar de ruimte, wie droomt daar nou niet van? Misschien gaat het je een beetje te ver om in een raket te stappen, maar er is nog een andere optie. Ooit gehoord van World View? Dit bedrijf biedt luchtballonvaarten naar het randje van de ruimte aan. In een heliumballon ga je in twee uur tijd tot een hoogte van 30 kilometer, wat wel twee keer zo hoog is als het gemiddelde vliegtuig in de lucht. Hierdoor is het mogelijk om de ronding van de aarde te zien en een prachtige zonsopgang. Een onvergetelijke ervaring!

#4 Dubai

Droombestemming-loterij3

Dubai staat bekend om de moderne architectuur en enorme luxe. Alles is groot, nieuw en indrukwekkend. De perfecte bestemming dus, als je veel geld hebt dat moet worden uitgegeven. Bezoek het hoogste gebouw ter wereld, sla je slag in de Dubai Mall, ga zandboarden in de woestijn en duik het nachtleven in. Alles is hier mogelijk!

#5 Paradijs

Hoewel we regelmatig schrijven over witte parelstranden en helderblauw water, mag dit niet in dit lijstje ontbreken. Want jij en ik weten allebei; niemand zegt nee tegen een tripje naar een paradijselijke bestemming. Hier kan je na het winnen van een paar miljoentjes prima een aantal weken bijkomen van de schrik. Er zijn vele prachtige bestemmingen die onder de noemer ‘paradijs’ vallen. Denk aan populaire eilanden als de Malediven, Bora Bora en Hawaï. Eigenlijk alles met zon, zee, strand en palmbomen is prima wat ons betreft. Hier kan je maximaal ontspannen en eens goed nadenken over wat je allemaal met die bak geld wilt doen.

Droombestemming-loterij1

 

Total
1
Share