Who’s That Girl?! Gabriella Abutbol
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Daarom, op de maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Belle Lucia

Gabriella Abutbol

Gabriella Abutbol. Damn. De foto’s van deze 23-jarige schoonheid kunnen snel naar je hoofd stijgen. Je krijgt er een beetje een wazig gevoel van. Zijn het vlinders? We hadden haar in Inspiration guide #48 al aan je voorgesteld. Tijd om haar intiemer te leren kennen!

Ze is de belichaming van California girls en is ontzettend sexy. Ze heeft daarnaast ook nog eens een lichaam waar ze ontzettend trots op is. En terecht! Daarnaast heeft ze een goede sponsordeal met Bad Wood clothing. Ze heeft een Instagram pagina met 185k volgers, dan kan zo’n sponsordeal ook wel. Wil je haar wat persoonlijker leren kennen, dan kun je je zelfs abonneren op haar onlyfans pagina. Kost je wel weer wat centen, maar dat kun je vast wel missen. Hier vind je in ieder geval de gratis posts die ze maar al te graag met je deelt. Enjoy! ESSENTIALS