Airbnb Finds: verborgen parel in Marrakech

Een bijzondere cultuur, schitterend landschap en volop kleur – al je zintuigen worden geprikkeld in Marrakech. Op nog geen 4 uur vliegen waan je jezelf in een compleet andere wereld.

De mooiste plekken in Marrakech vind je verborgen achter gevels die in eerste instantie weinig bijzonders lijken te verhullen. Echter vind je hier juist de mooiste plekken. Een perfect voorbeeld hiervan is deze Riad via Airbnb met een interieur vol kleur en luxe. In dit koninklijke verblijf proef je de Arabische sferen. 

Koninklijk verblijf in Marrakech

Marrakech is rijk aan verborgen parels. Eén van deze parels is deze bijzondere Riad – ook wel een Marokkaans huis met binnentuin genoemd. In de oude binnenstad met pittoreske steegjes en straatjes, vind je op steenworp afstand van het Koninklijke paleis deze Riad. Laat je verbazen door de architectuur waar authentiek wordt gemixt met alle luxe die je maar kan wensen. 

Marrakech, <strong>Airbnb Finds:</strong> verborgen parel in Marrakech
Foto: Airbnb

Kleurrijk en luxe

De Riad beschikt over alle ingrediënten om jouw verblijf zo relaxed mogelijk te maken. Bij aankomst in de geweldige binnentuin brengt de wenteltrap je naar maar liefst vier slaapkamers waar jij met vijf andere vrienden kunt vertroeven. Van kunst aan de muur, hoge plafonds tot cactussen midden in de woonkamer. Het interieur schreeuwt Marokkaanse sfeer door het kleurgebruik en de materialen. Hierdoor haal je de sfeer van de straten van Marrakech van buiten naar binnen en kun je helemaal opgaan in de cultuur. En een leuke extra: de housekeeper komt iedere dag een heerlijk ontbijtje voor je maken. De perfecte oplossing als je het wakker worden op een brakke ochtend nét niet zo spoepel gaat.

Toch is de echte eyecatcher het zwembad op het dakterras van de Riad. Met de hoge temperaturen in Marrakech wil je niets liever dan een plons nemen in het koude water. Neem daarna plaats op de overdekte loungebanken of werk aan je tan vanuit de ligstoelen. Geloof ons, met alles dat aanwezig is in deze Riad hoef je deze plek niet meer te verlaten. 

Marrakech, <strong>Airbnb Finds:</strong> verborgen parel in Marrakech
Foto: Airbnb

Eindeloze mogelijkheden

Wil je er toch nog op uit? In Marrakech is genoeg te beleven! Binnen een paar minuten sta je in het hartje van Marrakech en waan je jezelf in een compleet andere cultuur. Loop door de straten vol specerijen of ontdek de woestijn. 

Dit verblijf is te boeken vanaf drie nachten en kost in voor zes vrienden 57 per persoon per nacht. 

Meer info

Foto’s: Airbnb

LEES OOK