Samenwerking: de Crocs van KFC ruiken daadwerkelijk naar gefrituurde kip

CREDITS: Crocs

Soms zie je iets voorbij komen en moet je het nog één keer overlezen. Gewoon omdat je denkt dat het eigenlijk te bizar is voor woorden. De kans is groot dat dit het geval was bij de KFC x Crocs collectie. Het is een samenwerking die niemand had kunnen voorspellen, maar toch is ‘ie er echt. En de Crocs ruiken daadwerkelijk naar gefrituurde kip. Wait, whattttt….

KFC x Crocs: de beste samenwerking ooit?

Ga je goed op de kip van KFC? En vind je Crocs zó lelijk dat je ze eigenlijk juist wél wil dragen?  Dan is deze samenwerking echt iets voor jou. De lelijkste schoenen, slippers, sandalen, klompen (wat zijn het eigenlijk) of all time a.k.a. Crocs komen nu met een print van gebakken kip. Deze muiltjes horen op je bucketlist te staan.

Elk paar Crocs wordt geleverd met twee Jibbitz bedels in de vorm van chicken wings. Deze bedels lijken nét echt en ruiken daadwerkelijk naar gefrituurde kip. Het moet niet gekker worden op deze wereld. Je krijgt nog wel een waarschuwing van beide merken: NOT FOR HUMAN CONSUMPTION.

, Samenwerking: de Crocs van KFC ruiken daadwerkelijk naar gefrituurde kip
Foto: Crocs

Zelfs op de fashion week

De Crocs van KFC werden voor het eerst gespot tijdens The New York Fashion Week. De Zuid-Koreaanse artiest Me Love Me A Lot had ze aan. Dat de modewereld soms raar is weten we, maar deze jongens dragen tijdens een fashion week gaat wel ver. Crocs is zelf extreem blij met de samenwerking en zegt op Insta: “Covered in a fried chicken print and a striped base, these will make your dreams of wearing a bucket of chicken finally come true.” 

Je zou denken dat dit een wereldwijde stunt is, waardoor je de Crocs voor een paar euro op de kop kan tikken. Maar niets is minder waar; ze verkopen de krengen voor 60 dollar per paar! Dus dit is een exclusieve samenwerking…

https://www.youtube.com/watch?v=GHkLo9_4oyQ