Viral Video: vrouw bouwt pub in achtertuin voor haar man

Een nieuw klusproject oppakken is na het zien van deze video nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Waarom naar een kroeg gaan om koning pils uit te hangen als de dame aan je zijde er eentje voor je bouwt?

Normaal gesproken gaat een tuinupgrade over kunstgras, een nieuwe tuinmeubelset of nieuwe tegels. Maar dit Britse stel heeft het anders aangepakt. Gezelligheid, schuimkraagjes en eigenaar van je eigen horeca-onderneming. En dat gewoon aan huis.

Eigen kroeg in achtertuin

Alle credits voor dit toffe project gaan naar Jayne. De dame heeft hun eigen pub in slechts vijf maanden gebouwd. Met als reden? Met een pub houdt ze haar man tenminste thuis. Ze vond namelijk dat hij te vaak naar de lokale kroeg ging met zijn vrienden. Nou, als dit geen droomvrouw is…

Op een man die constant naar de kroeg gaat kun je niet bouwen. In plaats van haar man aan het huis vast te ketenen heeft Jayne een oplossing bedacht waar ze zelf ook iets aan heeft. Ze wilden namelijk altijd al haar eigen pub en nu heeft hun stekkie zelfs een kroegnaam: The DogHouse Inn. Met een bescheiden investering van €5000 is het gerealiseerd. Knap staaltje werk, dus.

Video

Naast haar man Paul kunnen de honden, vrienden en lokale pub-liefhebbers ook een pint komen drinken. Je bent echter wel alleen welkom tijdens de openingstijden, want dronken Britten in de achtertuin is niet de intentie. Mocht je nu jouw vrouw ook willen overtuigen, doe dat dan met deze argumenten: terrassen is duurder, je bent meer thuis en je wordt een lokale held. Plus: de video is meer dan 300.000 keer bekeken op YouTube. Dit kan zomaar eens een extra inkomstenbron worden.

De video met als titel ‘Woman Builds Husband Pub In Garden’ trok onze aandacht, en daarom delen we hem graag met je. Laat jij ‘m aan je wederhelft zien?

LEES OOK
De raarste wetten ter wereld
In Nederland hebben we altijd wel iets te klagen over de overheid. Dan klopt een bepaalde regeling weer niet, dan klopt er een of andere toeslag weer…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…