Fotoserie: 10 x Luna Stevens

CREDITS: IG @lunastevens

Wie ons een beetje volgt, weet dat wij best wel een ienie-minie-beetje fan zijn van Luna Stevens. En dat kan ook niet anders, want man, man, man wat steelt zij veel mannenharten.

Soms doet ze dat in een sexy lingerie van haar eigen merk, soms doet ze dat gewoon zonder iets aan. Daar heb je vast geen problemen mee…

Luna Stevens gaat steevast uit de kleren

Ze staat al een tijdje bij ons op de radar. In ’19 besteedden we aandacht aan haar in onze toenmalige rubriek ‘Who’s That Girl?!’ Inmiddels heeft ze al wat meer volgers op de hand. De teller staat op het moment van schrijven op 247K Insta-volgers. Meer dan terecht natuurlijk.

Eerst met haar zusje, toen met haar merk

Luna Stevens heeft ook nog een zusje, Lenthe. Voor ons zijn ze de leukste en mooiste zusjes van de Benelux. Hier lees je waarom. Daarnaast heeft Luna haar eigen lingeriemerk: Moon by Luna. Het gezicht achter het merk? Je raadt het al… Dat kan ook niet anders, want wij kennen – bijna – niemand met een beter lichaam. Ook met die foto’s steelt ze regelmatig keihard de show op Insta.

En om het verhaal nog ronder te maken: ze steelt samen met haar zusje ook vaak de show als dj-duo. Met Lenthe brengt ze met liefde en plezier deep and tribal house music aan de man. Dat levert niet alleen hele fijne beats op, maar ook beelden die tot de verbeelding spreken.

Luna is dus niet vies van een heerlijk kiekje zo nu en dan. Nu vinden wij die foto’s té mooi om niet te delen, dus bij dezen: 10 keer Luna Stevens in optima forma. Topless, dus.