Olsson’s Rolls Royce Wraith komt naar Nederland

CREDITS: Jon Olsson

Ondertussen kennen we Jon Olsson al redelijk goed. De loaded alpine-skiër / vlogger / ondernemer / eindbaas houdt er nogal een bijzondere autocollectie op na. Zo kennen we de knotsgekke Audi RS6 al van hem. Ook reed hij de Gumball 3000 al meerdere malen in diverse Lamborghini’s en parkeerde hij zijn Murciélago tegen een lantaarnpaal in Rotterdam. En zoals we van hem gewend zijn bouwt hij top of the bill auto’s om tot bizarre creaties. Vaak met een skikoffer op het dak. Altijd fijn natuurlijk om met een Lambo op wintersport te kunnen. En nu is Olsson’s Rolls Royce Wraith het gesprek van de dag.

Jon-Olsson-Rolls-Royce-Wraith-5

Olsson’s Rolls Royce Wraith

Een Rolls Royce Wraith is van zichzelf al een hele verschijning, maar het was niet gek genoeg voor Jon. Hij gooide een lijntje uit naar het Nederlandse Absolute Motors om de Wraith eens even flink aan te pakken. En dat is gelukt. De 6.6 liter twin-turbo V12 motor werd gekieteld tot maar liefst 810 pk. Een Olsson camo wrap, extra lampen, roofrack, dikke uitlaat en 24-inch velgen en de Rolls Royce Wraith was klaar. Niet helemaal mijn stijl, maar wel een hele verschijning.

Jon-Olsson-Rolls-Royce-Wraith-7

Doei George

Jon Olsson maakte een vlog met daarin het verhaal dat hij de Wraith – ook wel George genoemd – had verkocht. De 24-inch velgen vond hij maar vervelend in de parkeergarages. Dus is het tijd voor iets helemaal nieuws, maar wat dat is laat hij in het midden.

Kopen?

George is verkocht. En niet aan een of andere sjeik die hem weg laat stoffen in de woestijn, maar aan een Nederlander. Of hij er zelf in gaat rijden, dat denk ik niet. Of wellicht een paar rondjes. Roel Hoefnagels is de gelukkige eigenaar. Maar gezien zijn achtergrond verkoopt hij hem in zijn showroom in Geleen. Interesse? Ga er zeker eens checken. Wat het gaat kosten, geen idee. Voor een standaard tweedehands Wraithje betaal je al snel €280k. Geen geld? Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Jon-Olsson-Rolls-Royce-Wraith-8Jon-Olsson-Rolls-Royce-Wraith-3Jon-Olsson-Rolls-Royce-Wraith-4Jon-Olsson-Rolls-Royce-Wraith-9Jon-Olsson's-Rolls-Royce-Wraith

Total
1
Share