Picknicken in stijl met deze Rolls-Royce picknickset

CREDITS: Rolls-Royce

Dit is een must-have voor iedereen die in de zomer graag van een gezellige picknick geniet én daar best wat geld aan uit durft te geven. Dit is een hele stijlvolle upgrade, waar je gegarandeerd indruk mee gaat maken. Uiteraard zijn we van Rolls-Royce gewend dat ze kwaliteit leveren en ook deze keer zijn we weer onder de indruk! Maak kennis met de stijlvolle picknickset van Rolls Royce!

Picknicken in stijl

Deze picknickset is van hoogwaarde materialen gemaakt en natuurlijk netjes afgewerkt. Aluminium, carbon en leder van hoge kwaliteit zorgen er voor dat de kist steeds weer stijlvol voor de dag komt. Perfect voor jouw zomerse picknicksessie op niveau!

Onder de serveertray liggen vier champagne flutes, gemaakt van handgeblazen kristal. Want zeg nou eerlijk, we drinken toch geen champagne uit glas van de Blokker? Naast champagne drinken moeten we natuurlijk ook kunnen genieten van een kleine versnapering. Bij elk natje, hoor z’n droogje. Daarom zijn er twee extreem luxe doosjes beschikbaar waar jij de kaviaar kunt bewaren. Uiteraard wordt er in deze doosjes de optimale temperatuur voor de kaviaar aangehouden!

Om je kaviaar in stijl naar binnen te werken, zijn er twee lepeltjes van parelmoer beschikbaar. Maar een fervent kaviaarproever weet natuurlijk dat je deze lepeltjes gebruikt om de kaviaar op de rug van je hand te leggen. Toch niet helemaal jouw ding? De luxe doosjes voor het bewaren van de kaviaar zijn ook beschikbaar voor de blini’s.

Wat kost dat?

Je bent al verkocht en moet dit zeker hebben, geef het maar toe! Maar wat kost dat eigenlijk horen we je denken? Voor deze hele stijlvolle picknickset betaal je ongeveer €40.000 bij jouw locale Rolls-Royce dealer. We vinden het ietwat prijzig voor een picknick, maar hey: geld moet rollen toch?

LEES OOK