NOVITEC verfijnt Lamborghini Huracan tot een ongekend niveau

CREDITS: NOVITEC

Dat de Lamborghini Huracán EVO een brute auto is, weet zelfs een kind van 3. En als je dan jezelf bedenkt dat deze nóg dikker gemaakt kan worden, krijg je spontaan vlinders in je buik. NOVITEC heeft hiervoor gezorgd. Dikke auto’s die een make-over krijgen, daar houden we sowieso wel van: kijk maar naar deze Mercedes G63. Deze all black versie van deze Lamborghini Huracán EVO RWD ziet er ontzettend strak uit en heeft kwaliteiten waar je u tegen zegt.

NOVITEC steekt Lamborghini Huracán in een nóg bruter jasje

NOVITEC heeft niet alleen aan het uiterlijk van dit hoogstandje gesleuteld. Ook onder de kap is het een en ander veranderd, en dat op een goede manier. Als je naar dit snelheidsduiveltje kijkt krijg je gewoon al pijn in je portemonnee. Is het niet van de prijs van deze bak, dan is het wel om de toekomstige snelheidsboetes op de deurmat. Maar als je deze bolide kan betalen, moet je dat er natuurlijk een beetje bij inrekenen.

Lamborghini Huracán
Foto: NOVITEC

NOVITEC

NOVITEC is een styling en tuning specialist in de autowereld. Als je denkt dat een auto niet nóg bruter kan, doet dit bedrijf er nog een paar schepjes bovenop. Het zijn zeker niet de minste auto’s. Hun portfolio bevat merken zoals Ferrari, Maserati, Rolls Royce en natuurlijk Lamborghini. Dat kunnen er niet veel zeggen. Insane.

Performance

De prestaties van deze Lamborghini Huracán EVO RWD zijn bizar. NOVITEC heeft de spiraalophanging met instelbare rijhoogte toegevoegd. Samen met de demping in combinatie met de nieuwe set sportveren zorgt voor een nog lagere, sportievere en dreigendere look. Ook kan deze auto worden uitgerust met een NOVITEC uitlaatsysteem. Dit zorgt voor een rauw en grof geluid waar menig man opgewonden van raakt. Dit knetterende geluid klinkt ook echt als een V10-motor met 610PK. Heerlijk, luister zelf maar:

Dikke uitstraling

De ‘normale’ Lamborghini Huracán EVO ziet er al dik uit. Met deze getunede versie steel je al helemaal de show. NOVITEC heeft geprobeerd de auto dynamischer te maken. Dit door middel van carbon onderdelen toe te voegen. En dat helpt ook zeker mee aan het uiterlijk van deze wagen. Dit ontwerp heeft een spoiler, diffuser en side panel van carbon die de auto een nog bredere en dikkere look geven. Daarnaast zijn de velgen met een inch vergroot om deze nog meer in de spotlight te zetten. En dat verdienen ze ook.

Het interieur laat het hart van iedere liefhebber sneller kloppen. De afwerking is on point. De gele stiksels maken het interieur. De alcantara stof in combinatie met het leer zijn een genot voor je ogen en het biedt optimaal comfort. Als je in deze stoel zit, voel je je een echte Italiaanse maestro:

Foto: NOVITEC