Voorbereidend kijkvoer: Assane Diops slimste momenten

CREDITS: Netflix Media Center

Lupin seizoen 3 komt eraan. Ein-de-lijk kunnen we wel stellen, want het was lang wachten op de releasedatum. Totdat we die vorige week kregen.

Eerst dropte Netflix een raadsel rondom de release, volledig in Assane Diop stijl. Even later kwam de officiële bekendmaking naar buiten: 5 oktober 2023 kun je weer zeven afleveringen lang genieten van The Gentleman Thief.

Topmomenten Assane Diop

Met de Franse serie Lupin heeft Netflix een wereldhit te pakken. Topacteur Omar Sy schittert in de serie als een charmante dief die elke keer weer het onmogelijke waarmaakt. Zijn állerslimste momenten uit seizoen 1 en 2 heeft Netflix samengevoegd in één heerlijke compilatie. Een soort voorbereidend kijkvoer op het derde seizoen. En gewoon fijn kijkvoer op zichzelf, want een beetje liefhebber krijgt niet snel genoeg van deze man.

Dit is precies vijf minuten snoeihard genieten:

Lupin seizoen 3

Het derde seizoen van Lupin gaat wel wat anders worden. Dat konden we al opmaken aan de hand van de eerste teasers en de omschrijvingen van Netflix. In de allereerste officiële teaser is te zien dat Assane Diop ondergedoken is, en daarom ver leeft van zijn vrouw en zoon. Maar goed, als je de eerste seizoenen hebt gezien, weet je dat hij dat niet lang volhoudt. Daarom gaat hij weer terug, maar daar stelt zijn ex-vrouw hem een zeer complex ultimatum voor.

Verder zagen we ook al dat Frankrijk twijfelt over Assane Diop: is hij nou een crimineel of een held? Het lijkt op een tweestrijd aan te komen tussen de bevolking en daar is hij dus in zijn eentje verantwoordelijk voor. Best een knappe prestatie…

Goed, voor nu is het dus nog even wachten tot begin oktober. Dan zullen we zien hoe meneer Diop weer alles uit de kast haalt. Mocht je de teaser van het derde seizoen nog niet gezien hebben, dan ben je hier ook nog aan het goede adres:

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…