Netflix bevestigt releasedatum van Lupin seizoen 3

CREDITS: Netflix Media Center

Aah, Lupin. The Gentleman Thief. Nadat de eerste twee seizoenen zorgden voor hit als de beste Franse chansons uit de jaren ’70, is het nu tijd voor seizoen 3.

Een tijdje terug kregen we de eerste teaser te zien. Nu hebben we een releasedatum te pakken. Eerst gaf Netflix door middel van een raadsel drie mogelijke releasedatums, maar gisterenavond kwam de officiele bevestiging. 5 oktober komt Omar Sy weer voor zeven afleveringen naar je beeldscherm toe.

Lupin seizoen 3 releasedatum: een van deze gaat het worden

Eerst liet Omar via een mysterieus filmpje op Twitter weten dat de mogelijke datum te vinden was op Netflix. Maar natuurlijk niet zomaar. Omar Sy verteldet: ‘Je kent me: ik houd van spelletjes. Netflix wilde de releasedatum gewoon geven. Dat gaan we niet doen. We gaan het wat moeilijker maken. Ik heb de datum ergens verstopt, op Netflix. Aan jou om die te vinden. Veel plezier.’

Mogelijke datums

Na wat speurwerk, en ons geluk dat we nog, old school, lid zijn van een film- en serieliefhebbers Facebookgroep, kwamen we op drie mogelijke datums. De cijfers die te vinden zijn op Netflix: 3, 1, 0, 2, 5 en 0. In de aankondigingsvideo wordt duidelijk dat het sowieso om 2023 gaat, dus één van deze datums gaat het worden: 01/05/23, 10/05/23 en 05/10/23. Toen hoopten we dat het de laatstgenoemde niet zou worden, maar dat blijkt wel zo te zijn. Met een nieuwe poster werd onthuld dat Lupin Part 3 begin oktober van dit jaar op Netflix komt.

Lupin seizoen 3 wordt anders

Eerder vertelden we al dat Lupin seizoen 3 anders wordt dan de eerste twee seizoenen. Dat konden we opmaken uit de eerste teaser van Netflix. In de allereerste officiële teaser is te zien dat Assane Diop nu ondergedoken is, en daarom ver leeft van zijn vrouw en zoon. Dat is pittig voor hem. Maar dat hij houdt hij niet lang vol. Hij gaat terug naar Parijs en stelt ze een ultimatum: Frankrijk verlaten en ergens anders volledig opnieuw beginnen.

Verder zien we dat Frankrijk twijfelt over Assane Diop. Is hij nu een held of een crimineel? Tijdens een protest hebben aanhangers een masker van hem op. Een beetje à la La Casa de Papel. Het lijkt er dus op dat een tweestrijd is ontstaan in het land. Verder zien we in de teaser weer verschillende vermommingen, ontsnappingen én nu weten we dus ook de Lupin seizoen 3 releasedatum.

Check hier al onze Netflix-nieuwtjes. 

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…