Collector items van hitserie Succession rechtstreeks vanaf de set geveild

CREDITS: HBO Max

Het doek is helaas al een tijdje gevallen voor de hitdrama Succession.

Gelukkig leeft de erfenis voort op een hele tastbare manier: via de veiling van Heritage Auctions staan verschillende props uit de iconische serie te koop.

Iconische stukken voor de liefhebbers van Succession

In totaal worden er maar liefst honderd ‘rekwisieten’ aangeboden, die rechtstreeks van de set afkomen. Onder andere Kendall Roy’s Zippo, een kostuum van Doderick en uiteraard de ‘ludicrously capacious‘ Burberry Bag van Francesca worden op deze manier aan de fans overgedragen. Of de slimme investeerders, het is maar net hoe je het bekijkt. Naast de designer kleding en net zo decadente accessoires, worden er ook nog andere collector items aangeboden. Denk aan de valse Harvard-diploma’s van Kendall Roy, meubelstukken, huisdecoraties en zelfs de Ocean Spray cranberrysaus die Logan richting zijn kleinzoon gooide.

Inspiratie voor je investering

Met een breed scala een outfits van Prada, Lanvin, Yves Saint Laurent en Loro Piana is het duidelijk dat er flink wat geld over de toonbank gaat tijdens deze veiling. Toch liggen de prijzen momenteel nog opvallend laag. Het T-shirt in kinder maat van Roman Roy levert momenteel het meest geld op met een bod van maar $925. Gezien de veiling nog ruim twee weken duurt, schieten die prijzen natuurlijk nog de lucht in.

Afijn, dat is in ieder geval nog meer dan genoeg tijd om de échte pareltjes er tussen uit te pikken. Al zijn dat er met deze veiling natuurlijk meer dan genoeg. Om nog even inspiratie op te doen voor jouw keuze, hebben we hier vijf iconische stijlmomenten van Succession. Of pak alvast de glazen bol erbij met deze video:

Source:
LEES OOK