Hitserie Succesion zet luxueuze fashion scene te kakken: 6 voorbeelden

CREDITS: HBO Pressroom

Terwijl het vierde en daarmee het laatste seizoen van Succesion op de buis is, zijn wij nog lang niet uitgekeken op de serie.

Fashion niveau through the roof

Niet alleen omdat de serie zo goed in elkaar zit, maar ook vooral door de (slechte) fashion die er in de show verwerkt zit. Wij zijn nog altijd geobsedeerd met het moment dat de date van neef Greg aanloopt met haar Burberry tas en Tom die haar er volledig belachelijk mee maakt. “Wat hebben wij die schrijvers bij Succession aangedaan?” zullen ze wel gedacht hebben bij het hoofdkwartier van Burberry. Afijn, wij zijn de moeilijkste niet en lichten alle momenten dat Succession de weelderige high-end merken te kakken zet eventjes uit.

Burberry tas van Greg’s date

Laten we dan ook maar direct beginnen met dit iconische momentje van Succession. De date van Greg wandelt rustig rond met haar tas in de handen, terwijl Tom haar volledig met de grond gelijk maakt. “She’s brought a ludicrously capacious bag. What’s even in there? Huh?” Zegt hij terwijl hij van zijn champagneglas opkijkt en Greg oprecht verontwaardigd in de ogen staart. “It’s gargantuan. You could take it camping.”  Klein gokje: bij Burberry kijken ze momenteel niet naar het vierde seizoen van Succession.

De Patek Philippe aan Logan

Vaderdag is over een maandje. Wij weten nog wel iets: een Patek Philippe als cadeau. Moet je alleen een budget hebben van een kleine 50.000 euro, maar hé, als je onze financiële tips een keer hebt doorgenomen is dat een kleinigheidje, toch? Terwijl de familie een softbal wedstrijd speelt waar je je als kijker al voor schaamt ontvangt Logan een doos met daarin een Patek wristwatch van zijn zoon. “It’s a.. Uhm.. Yeah, it’s a Patek Philippe.” Logan lijkt allesbehalve onder de indruk: “yeah, it says it right here”, reageert hij koeltjes terug.

De Lanvin sneakers van Kendall in Succession

Als er iemand is die denkt dat geld synoniem voor geluk staat, dan is het Kendall. Deze man koopt onderweg naar een investeringsbijeenkomst rustig een paar sneakers van 500 dollar. Om vervolgens te verkondigen dat hij ze gekocht had omdat hij dacht dat ze allemaal in dezelfde soort look als Björk zouden komen. “I’m a jackass”, vervolgt Kendall. En ja, dat klopt. Zeker omdat je de sneakers gewoon gekocht had om de gasten te overtuigen van je merch. Helaas voor Kendall mislukte dat volledig.

De slechte puffer van Moncler

Weer even terug naar de rode draad van dit lijstje: Tom. Op het moment dat de Roy broers en zussen na heel veel verstreken tijd en minachting eindelijk weer eens bij elkaar komen, besluit Tom dat het wel eens tijd is om het Moncler-puffervest uit de kast te trekken. Spoiler alert: dat had hij beter niet kunnen doen. “Nice vest, Wambsgans. It’s so puffy. What’s it stuffed with? Your hopes and dreams? Aldus Roman. Ah, de broederlijke liefde spat ervan af.

“Is it inscribed?”

Deze blijft gewoon pijnlijk om te zien. Op de 40e verjaardag van Kendall zoekt hij als trotse vader in alle stress naar het cadeau van zijn kinderen die ze zelf in elkaar hebben geknutseld. Als zijn dame merkt dat de stress van Kendall omzet in paniek, tovert ze een zwarte doos tevoorschijn. Terwijl Kendall druk door de berg cadeaus graait, toont zij de Rolex aan Kendall. Na een awkward momentje van een luttele tien seconden komen de magische woorden “it is inscribed?”, eruit. Ga maar gewoon weer verder met zoeken Kendall, het was ook gewoon een slecht cadeau.

Shiv die all out gaat in laatste Succession aflevering

In de laatste show van het afgelopen seizoen besluit Shiv om nog even all out te gaan. Op Twitter wisten ze dat meteen: iedereen was pissed off dat Shiv een Ted Baker jurk aanhad die de gemiddelde vrouwelijke student nog herkende. “She would never in ten million light years wear Ted Baker.” Alsof het een regelrechte schande is om een jurk van 223 euro te dragen. Afijn, in seizoen vier zal de jurk niet meer aangetrokken worden denk ik. Niet dat er vaker kleding tweemaal wordt gedragen in de serie.

Source: