Weekly Essentials #9: ‘Barbecue King’

“A selection of today’s wannahaves.”

We weten niet of je het al gemerkt hebt, waarschijnlijk wel, maar het wordt dit weekend gruwelijk lekker weer. En daarom willen we je inspireren wat je allemaal kan gebruiken tijdens een weekend vol barbecuen. Wij zochten uit wat jou dit weekend, nog belangrijker: ook de rest van de zomer, het mannetje maakt tijdens deze gelegenheid.

Weekly Essentials

Big Green Egg Medium

We beginnen bij het begin: een gruwelijke barbecue. De Big Green Egg is onderdeel van de Kamado-familie en is geschikt om jou acht beste maten te voorzien van vlees. Doordat de barbecue voorzien is van dubbelwandige keramische wanden, kan de temperatuur oplopen tot 350 graden. Laat op deze jongen je kunsten zien op het gebied van grillen, roken, koken, bakken, stomen en zelfs pizza’s bakken.

Witloft ambachtelijk leren schort

Als je dan toch je kunsten staat te vertonen, doe dat dan in stijl. En wat is meer stijlvol dan barbecuen met een leren schort? Dit schort van Witloft is gemaakt van plantaardig gelooid tuigleer en is van zeer hoge kwaliteit. Het schort is met de hand gemaakt en het leer is van Nederlandse bodem. Hang je theedoek en barbecue stuff aan de zijkant door middel van een lus.

Smokey goodness 3

Mocht je nog een barbecue expert zijn, maar wel graag je gasten een gruwelijk stukje vlees wil voorschotelen, dan kan een goed boek niet ontbreken. Smokey Goodness 3 is een next level barbecueboek, waar voort geborduurd wordt op de successen van versie 1 en 2. Daarmee werd Jord Althuizen winnaar van Kook boek van het Jaar 2016 én 2017. De Nederlander overtreft zichzelf, en helpt jou om een ‘Barbecue King’ te worden.

Marshall Stockwell Portable Speaker

Zonder muziek, geen sfeer. Met deze portable speaker van Marshall voorzie jij je gasten van chille hits, zonder dat het afbreuk doet aan je exterieur. Doordat de speaker een accuduur heeft van meer dan 25 uur, kun je met maten doorhalen tot in de late uurtjes. Telefoontje in je zak, Spotify lijstje aan en de rest komt vanzelf.

Sneakers Kinfolk x Zespa

We konden geen beter moment vinden om je állerdikste witte sneakers aan te doen. De eerste échte zonnestralen van dit jaar komen door, en dan moeten je sneaker nog witter dan wit zijn. Deze sneakers ontstaan vanuit een samenwerking tussen Kinfolk en Zespa, zijn een luxueuze uitvoering, volledig van leer en handgemaakt in Frankrijk.

Nachtmann whiskyglazen

Iedereen kent ze wel: je maten die tot het allerlaatste moment blijven hangen. Hoewel je de hele middag en avond een aantal gruwelijke speciaalbiertjes en Gin-tonics op hebt, wil je voor de échte mannen iets speciaals hebben. Dus, als iedereen naar huis is, schenk jij voor je laatste gasten je meest speciale whisky in. En dat doe je in deze fashionable whiskyglazen van kristalglas.

Total
0
Share