West-Amerikaanse vibes met moderne twist: ‘Logan Pavillion’ is het ultieme droomhuis

CREDITS: Kevin Scott // CLB Architects

Jaloezie staat niet in ons woordenboek. Maar als we kijken naar de ‘Logan Pavillion’, dan staat de definitie opeens dik gedrukt in de Van Dale.

En waarschijnlijk zijn we niet de enigen, want zelfs de rijkste mensen onder ons zien dit waarschijnlijk als droomhuis.

Van knus naar droomhuis

Voor dit droomhuis verplaatsen we ons naar een grasvlakte ten noorden van Jackson in Wyoming. Hier vinden we het huis van Eric Logan die, you guessed it, zijn optrekje naar zichzelf heeft vernoemd. Hier werd in 1997 de eerste steen gelegd van de Logan Pavillion. Destijds oogde het als een knus en traditioneel optrekje, maar ondertussen heeft de mansion van Eric Logan een verfijnde minimalistische en moderne look. En dat is niet heel gek, want Eric is van beroep een Design Principal bij CLB Architects. Tja, dat komt natuurlijk wel van pas als je het huis verbouwd. De verbouwing in 2020 heeft dan ook voor een ware metamorfose gezorgd.

droomhuis, West-Amerikaanse vibes met moderne twist: <strong>&#8216;Logan Pavillion&#8217; is het ultieme droomhuis</strong>
Foto: Kevin Scott // CLB Architects

Traditioneel met moderne invloeden

Het droomhuis bestaat ondertussen uit vier slaapkamers, drie badkamers, een vrijstaande garage en een gasthuis. De mansion bestaat, zowel aan de binnenkant als de buitenkant, uit traditionele kenmerken gecombineerd met moderne en industriële invloeden. Zo zien we een kenmerkende vorm van het huis, dat ontstaan is door de hooischuren die er eerst stonden. Bovendien bestaan de buitenmaterialen uit cederhout en geoxideerd staal die prachtig overlopen in de kleuren van het Westerse landschap, dat minstens net zo adembenemend is als het huis zelf.

The real ‘American Dream’

Het lichtinval in dit huis is ook om door een ringetje te halen, en het uitzicht op de Teton Mountains net zo goed. De extreme weersomstandigheden die de Teton Mountains kent, zorgden ervoor dat Eric diepe overstekken neer moest leggen, die het huis beschermen tegen de zon en sneeuw. Bovendien heeft Eric een eigen soort ecosysteem gecreëerd in zijn tuin, waardoor er genoeg planten en bomen aanwezig zijn om voor schaduw te zorgen. Wat ons betreft is dit pas echt de American Dream. En de foto’s overtuigen jou waarschijnlijk ook:

 

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…