Weekly Essentials #8: Dit mag je deze week niet missen

“A selection of our weekly wannahaves.”

Weekly Essentials

Sneakers Rains x Vans

Als er iets is waar wij een hekel aan hebben, dan zijn het natte voeten. En laten wij nu net Nederland wonen. Rains en Vans hebben de handen ineen geslagen om daar een oplossing voor te bieden. De sneakers zien er nog steeds uit als de klassieke vans, alleen dan waterdicht. Hebben!

Bluetooth Tracker Tile

Ben jij de man die constant zijn spullen kwijt is en vergeet? No worries, dat is juist een teken van intelligentie, maar het kan wel irritant zijn. Met deze bluetooth tracker van Tile kun jij altijd en overal je waardevolle spullen terug vinden. Hij is makkelijk vast te maken aan je sleutelbos en nog makkelijker te koppelen aan je telefoon.

Bank BePureHome

Voor ons staat interieur altijd hoog op het lijstje. We worden warm van een industrieel interieur, en deze bank past daar perfect tussen. Hij heeft een strakke noch robuuste uitstraling, vooral dankzij zijn zwarte pootjes. Omdat de bank gemaakt is van eco-leder heeft de ‘Rodeo’ een vintage touch.

Hoodie Lyle & Scott

Helemaal in de kleur die je vandaag de dag op straat tegenkomt: oudroze. Het Schotse Lyle & Scott staat bekend om haar klassieke stijl maar gaat ook met de trend mee. Deze hoodie met buidelzak is comfortabel, gemaakt van 100% katoen en is perfect voor jou streetwear look.

Bierkan GrowlerWorks

Deze bierkan zorgt ervoor dat jou biertjes wekenlang koud en vers blijven. Schenk je biertje onderweg naar de kroeg vers in voor je maten aangezien het geen gedoe is om de kan mee te nemen. Omdat er geen CO2 bij kan komen, wordt het bier niet dood. Dit is voor de next level BVO-biertjes.

The Race Case Suitsupply

Als wereldreiziger wil je op zijn minst een gebruiksvriendelijke reisvriend, en die hebben we gevonden voor je. ‘The Race Case’ is gemakkelijk om te bouwen van tweewielige koffer naar een driewielige trolley. Hij is ruim genoeg voor je essentials maar past toch makkelijk in de overhead van het vliegtuig.

Total
0
Share