Dit bizarre penthouse is de natte droom van iedere autoliefhebber

Dit prachtig stukje ontroerend goed, genaamd The Penthouse, is niet zomaar voor iedereen weggelegd. The Penthouse is dé natte droom van iedere autoliefhebber en is het beste wat je vandaag gaat tegenkomen. Er komt namelijk garage bij met plek voor alle supercars die je in één adem kan opnoemen. Nu hoef je nooit meer te twijfelen of je jouw Porsche of Rolls Royce wel ergens kwijt kan…

The Penthouse: een bizar penthouse met een verrassing

Droomlocatie

Van dit optrekje gaat iedere man schuimbekken. The Penthouse is gevestigd in de prachtige stad Melbourne, Australië. Het bevindt zich in een exclusieve buitenwijk met een prachtig uitzicht over de stad.

The Penthouse
Foto; Kay & Burton

Genoeg kamers

The Penthouse beschikt over maar liefst 3 slaapkamers met – natuurlijk – elk een eigen badkamer. Alle badkamers zijn volledig in dezelfde klassieke stijl, net zoals de designer kitchen waardoor je gaat kwijlen. De keuken heeft een hoofdingrediënt: marmer. Het marmer wat gebruikt is in de keuken zie je terug bij de tuinterrassen, waardoor het een mooi geheel is geworden.

De wereld staat bol van toffe villa’s en bizarre penthouses. Maar The Penthouse in Melbourne is er toch wel écht eentje van buitencategorie. Je leeft hier als een koning. ‘S ochtends word je wakker door een duik in het buitenzwembad, ’s middags pak je één van zes supercars uit de garage en ’s avonds kom je tot rust in de spa. Om het af te maken kan je er altijd een heerlijk glas wijn bij pakken uit je eigen wijnkast met een gereguleerde temperatuurregeling.

The penthouse
Foto; Kay & Burton

Uniek interieur en stijl

Het hele gebouw, inclusief The Penthouse, is een mix van de Frans klassieke stijl met duurzame elementen uit New York. Qua ontwerp is het gebouw discreet, weelderig en ruim: de perfecte mix voor modern comfort en klassieke luxe. In het interieur is veelal gebruikgemaakt van marmer en houtaccenten, om zo een uitnodigende omgeving te creëren.

We moeten toegeven het is gelukt om een uitnodigende omgeving te creëren. Dit is toch wel de natte droom van iedere man. Al is het maar om iedere dag naar alle auto’s te kunnen kijken.

Foto’s: Kay & Burton