Het The Great Gatsby huis staat te koop!

Was jij na het kijken van The Great Gatsby ook zo onder de indruk van de enorme, statige villa die een grote rol speelde in de film? Dan hebben we goed nieuws voor je. Dit enorme pand was geen productie van creatieve decorbouwers maar bestaat écht. En hij staat te koop. Dus bel snel je accountant en wie weet sta jij binnenkort net als Leo champagne te poppen in het The Great Gatsby huis!

the-great-gatsby-huis9
Foto: The Great Gatsby

The Great Gatsby huis

Het landgoed was in The Great Gatsby het thuis van Jay Gatsby, maar kan binnenkort jouw thuisbasis zijn. Hij staat namelijk voor een slordige $85 miljoen te koop. Het indrukwekkende landhuis werd gebouwd in 1928 en ligt in Long Island, New York. Aan ruimte geen gebrek, want de villa heeft een totale woonoppervlakte van ruim 520om². Naast het hoofdgebouw, zijn er nog twee gastenverblijven. Want met 18 slaapkamers en 32 badkamers heb je natuurlijk niet genoeg plek voor logés. Nee, die krijgen gewoon hun eigen optrekje.

En dat is natuurlijk niet alles. Het landgoed is ruim 3 hectare groot en voorzien van alles wat je hartje begeert. Zo kan je een duik nemen in het binnen- of buitenzwembad (met glijbaan, wildwaterbaan en in-pool bar of course), ontspannen in één van de vele sauna’s en stoombaden, je kapsel laten bijwerken in je eigen kapsalon of ronddwalen in de Engels en Japanse tuinen. Daarnaast beschik het The Great Gatsby huis ook nog over een bowling-, tennis- en schietbaan en kan je een gokje wagen in het casino.

Tot slot is ook aan je speelgoed is gedacht. Het pand is voorzien van een aanlegsteiger voor je eigen jacht. Daarnaast bevat het enorme landhuis een twee verdiepingen tellende garage waar je tot wel negen auto’s in op kan bergen. Ideaal!

the-great-gatsby-huis10
Foto: The Great Gatsby
Total
1
Share