Superhouse bouwt ultieme droomhuizen

Stel je voor. Je mag je eigen huis laten bouwen, de sky is the limit. Voor velen is het een grote droom. Magnus Ström (eigenaar van Ström Architects) maakt deze droom voor de lucky few werkelijkheid met zijn concept Superhouse: een huis op een uitzonderlijke plek, volledig ontworpen naar jouw smaak en lifestyle, dat van alle luxe is voorzien en een pareltje voor het oog is.

S 00/30 Superhouse

De S 00/30 is het eerste huis uit de serie van 30 Superhouses en belooft veel goeds voor de rest van de collectie. Het moderne droomhuis ligt in een privé-baai op een Spaans eiland. Via een lange maar prachtige rit door het landschap is het huis met de auto te bereiken. Wil je tijd besparen? Dan pak je toch gewoon de helikopter. Want dit simplistische bouwwerk is van werkelijk alle gemakken en luxe voorzien, dus ook een landingsplaats voor je heli. Binnen de twee L-vormige stenen muren vind je een spa, gym en meerdere extreem luxe leefruimtes. Buiten neem je een duik in de infinity pool en kan je ‘s avonds maximaal relaxen bij de vuurplaats, terwijl je jacht rustig dobbert aan je eigen aanlegsteiger.

Superhouse4

Exclusief

Het ontwerpen en bezitten van een Superhouse is voor velen een droom, maar zal maar voor een select groepje werkelijkheid worden. Over de hele wereld zullen er namelijk maar 30 gebouwd gaan worden. Ström zegt hier bewust voor gekozen te hebben, om zo te benadrukken dat Superhouse een uniek en exclusief concept is. De huizen moeten een architectonisch unieke collectie worden van het allerhoogste niveau.

Wie met Superhouse in zee gaat zal zeker niet teleurgesteld worden, zegt Ström. Het merk belooft een droomhuis, aangepast aan jouw wensen en behoeften, op welke plek op aarde dan ook. En als we de foto’s van het eerste Superhouse uit de serie zien, maken ze deze beloftes zeker waar.

Superhouse1

Superhouse8

Superhouse3

Superhouse5

Superhouse7

Superhouse

Superhouse6

Total
26
Share