Dit pakhuis in Den Bosch is verbouwd tot stijlvolle loft

In onze thuisbasis staan eigenlijk bijzonder veel toffe woningen, maar er zitten af en toe échte uitschieters tussen. Deze schitterende loft aan de Smalle Haven is er zo een. Onder begeleiding van architect Thomas Kemme is dit oude pakhuis in 2010 verbouwd tot een loft, voorzien van een garage en kantoorruimte. De loft is een perfecte combi van moderne stijl en originele details. Kan het nog beter? Jazeker, het pand ligt midden in het centrum, maar heeft een rustig uitzicht over het water.

Stijlvolle loft in het centrum van Den Bosch

Dankzij de oude balken, originele hijsinstallatie, hoge ramen en plafonds is het karakter van het oude pakhuis nog duidelijk aanwezig. De leefruimtes zijn royaal, zeer uniek afgewerkt en voorzien van moderne details. Vanuit de begane grond is er toegang tot de garage en het kantoor. Via de opvallende trap kom je terecht op de woonverdiepingen.

Op de eerste verdieping staan alle ruimtes met elkaar in verbinding. Dit is één grote ruimte, maar de architect heeft een slimme indeling gemaakt. Aan de voorkant is de zithoek met uitzicht over de stadsgracht. Aan de achterkant is de woonkeuken met kookeiland. Hier kun je je helemaal uitleven om een diner voor je vrienden te maken. Hoeveel je er uitnodigt maakt ook niet uit, want er is echt méér dan genoeg plek. Belangrijk detail: onderin het kookeiland is ruimte voor je drankcollectie. De ramen bij de keuken hebben openslaande deuren, dus je kunt zo de patio oplopen. Verder is er nog een zithoek met een open haard en een bijzondere wijnkast.

Second floor

Op de tweede verdieping is aan de voorkant de master bedroom te vinden. Aan de achterzijde is nog een kleedruimte en een extra slaapkamer. Tussen deze slaapkamers in bevindt zich de luxe badkamer met een vrijstaand bad en grote inloopdouche. Absoluut een plek om een avond te relaxen met je lover. Het balkon met geluidsinstallatie is een prima plek om wakker te worden. Met de zon op je smoel en een chill muziekje kun je dag goed beginnen.

Guess what?  Deze loft staat te koop en kan dus jouw eigen thuisbasis worden! Stuur ons maar een uitnodiging voor de housewarming 😉

loft 8

loft 17

Total
0
Share