Oyster Grand Piano: instrument of kunstwerk?

Dat je in het bezit bent van een muziekinstrument betekent tegenwoordig allang niet meer dat je het ook daadwerkelijk kan bespelen. Gelukkig maar, want sommige instrumenten zijn zo mooi dat alleen al het bezitten ervan goed voelt. Niet om je muzikale talent naar boven te halen, maar omdat het gewoonweg een aanvulling is op je interieur. Natuurlijk scoor je – vooral bij de ladies – pluspunten als je er ook daadwerkelijk wat mee kan, maar er is niks mis mee om er een als accessoire in huis te hebben. En als je het doet, doe het dan goed…

De Oyster Grand Piano

Een instrument dat bijna gemaakt lijkt om te shinen in je woonkamer, is de Oyster Grand Piano. Deze prachtige piano is – zoals de naam al doet vermoeden – geïnspireerd op een oesterschelp en ontworpen door het Koreaanse hs² Design Studio. De piano heeft veel weg van een normale vleugel maar valt op door de zachte en natuurlijke vorm en lijnen. Een kunstwerk dat iedere woonkamer sowieso tien keer aantrekkelijker maakt!

En als we de ontwerpers mogen geloven, komt er daarnaast ook een prachtig geluid uit deze oester. Voor ons is het gissen, maar we geloven het graag. Antwoord op de vraag in de titel, dus: beide!

oyster-grand-piano2

oyster-grand-piano1

oyster-grand-piano5

oyster-grand-piano4

oyster-grand-piano3

Total
0
Share