Deze omgebouwde kerk in London is hemels

Je ziet niet elke dag een omgebouwde kerk die nu dienst doet als mega decadente woning, maar dat is precies wat je vandaag wel gaat zien. De kerk staat nu te koop voor 10 miljoen pond, wat omgerekend zo’n 11.6 miljoen euro is. Niet eens een gekke prijs, als je bedenkt hoe absurd de huizenprijzen in London zijn en dat je er toch wel iets heel bijzonders voor terug krijgt.

Hallelujah

Hoewel het van de buitenkant nog steeds op een kerk lijkt, is het binnen toch wel een ander verhaal. De rijen banken en kruizen zijn vervangen door verwarmde parketvloer en marmer. Op de begane grond vind je een enorme woonkamer met open keuken die je doet denken aan koninklijk paleis. Op de eerste verdieping vind je de master bedroom en op de tweede verdieping zitten nog drie slaapkamers, allen inclusief badkamer. Het mooiste van het huis moet de bar zijn waar je met z’n zessen aan kunt hangen, ideaal om na het stappen de avond nog eens door te nemen. Dus richt je even tot God, mocht je het geld nog niet op zak hebben. Hallelujah!

Omgebouwde kerkOmgebouwde kerkOmgebouwde kerkOmgebouwde kerkOmgebouwde kerkOmgebouwde kerkOmgebouwde kerkOmgebouwde kerkOmgebouwde kerkOmgebouwde kerkOmgebouwde kerkOmgebouwde kerk

Foto’s: Foxtons

Total
14
Share