Een kijkje in dit droomhuis in Las Vegas

Aan de voet van het McCullough-gebergte, Las Vegas, ligt deze prachtige woning. Het moderne stulpje heeft een strak maar warm design en bevat alles wat je nodig hebt. Het huis is een oase van rust vergeleken met de Sin City die op een steenworp afstand ligt.

las-vegas-huis

Aardig optrekje

Het huis is ontworpen door SB Architects, een architectenbureau met projecten over de hele wereld. Dat deze mannen en vrouwen wel weten waar ze het over hebben, bewijst deze toffe woning. Of moeten we zeggen paleisje? Want met een oppervlakte van 670m²  woon je er als een koning. Het hele huis bestaat uit ruime indoor en outdoor leefruimtes en veel glazen wanden en ramen. Hierdoor heb je een fantastisch uitzicht over het uitgestrekte landschap.

Het design van het huis blend perfect met de ruige, woestijn-achtige omgeving, dankzij het gebruik van veel steen, staal en hout. En ook aan de binnenkant van het huis is deze stijl doorgezet. In het gehele interieur zijn veel aarde-achtige kleuren terug te zien en is wederom gebruik gemaakt van hout, staal en steen. Hierdoor ademt dit droomhuis in Las Vegas stijl en klasse. Nice!

las-vegas-huis4

las-vegas-huis6

las-vegas-huis7

las-vegas-huis8

las-vegas-huis10

las-vegas-huis9

las-vegas-huis11

las-vegas-huis12

las-vegas-huis13

las-vegas-huis5

Foto’s: Shay Velich

Total
24
Share