Dit huis in Londen heeft mancave met zwembad

Iedereen heeft af en toe tijd voor zichzelf nodig. Hoe fijn is het dan als je je op zulke momenten even terug kan trekken in je eigen mancave? De architecten van dit huis in Londen hebben de noodzaak hiervan begrepen en toverden de kelder om tot een oase van rust en ontspanning.

Infinity House Londen

Het mooie stulpje draagt de naam ‘Infinity House’ en is het werk van de mensen van Spaced Out Architects. Het bureau bouwde een vervallen Georgisch herenhuis uit de 18e eeuw om tot een modern woonhuis dat is voorzien van alle gemakken. Het huis telt zes slaapkamers, 5 badkamers en een dakterras en is daarmee het perfecte huis voor in de stad. Zo ruim vind je ze niet vaak! En goed nieuws; het huis staat nu te koop voor een ruime 10 miljoen dollar.

huis-londen-mancave2

Mancave

Hoewel het hele huis een plaatje is, is de grote eye catcher toch wel het zwembad in de kelder. Het zwembad is gemaakt van blauw glas en heeft een grote, stenen opstap. Vanuit het zwembad kan je zo de sauna in, want die staat aan de overkant van de ruimte. En na je saunabezoek of een paar baantjes in het zwembad kan je relaxen in de grote, houten hangmat. Niet verkeerd! De hele kamer geeft je het gevoel alsof je in een Scandinavische wellness rondloopt.

Tot slot is je mancave voorzien van een heuse thuisbioscoop, compleet met grote, Marokkaanse kussens waar je in weg kan zakken. Als je hier niet maximaal kan ontspannen, dan weten we het ook niet.

huis-londen-mancave10

huis-londen-mancave1

Total
1
Share