Hemels onderkomen op de Antillen

Ten oosten van Puerto Rico liggen de Britse Maagdeneilanden. Deze groep van meer dan vijftig eilanden behoren tot de Antillen en zijn absoluut een must voor de liefhebber van zeilen, duiken en zonnebaden op de mooiste stranden. Voor velen is dit een vakantiebestemming, maar voor de gelukkigen is dit thuis. En jij kunt de gelukkige bewoner zijn van deze dikke villa op één van de Britse Maagdeneilanden.

Celestial House

De villa ligt verstopt op de top van een berg op het eiland Long Bay. Het ligt niet echt verstopt, want een mooie grote witte villa met een infinity pool valt wel op, tegen een groen beboste heuvel. De benaming van dit onderkomen is Celestial House, wat hemels huis betekent. En of deze villa hemels is! Met een grote veranda om het huis heen, kijk je uit over de kust van Long Bay en kun je elke avond de zon aan de horizon zien verdwijnen.

King of the hill

De grote veranda vormt het centrum van het huis wanneer je de deuren naar de woonkamer opent. Verder heeft deze villa vijf slaapkamers met aangesloten badkamers. Met 12.545 vierkante meter beschik je over een klein stukje paradijs op aarde. Voor $7,7 miljoen dollar kun jij jezelf the king of the hill noemen op Long Bay.

Total
0
Share