Manify’s Weekly Essentials #1: dit mag je deze week niet missen

“A selection of our weekly wannahaves”

Weekly essentials

Tommy Hilfiger nylon colourblock pullover

Met donkere dagen en dalende temperaturen, moeten we er op de een of andere manier toch voor zorgen dat de zon schijnt. Met deze colourblock pullover van Tommy Hilfiger is dat doel al snel bereikt. De jas is van duurzaam nylon en is ontworpen in streetstyle. Door fleece aan de binnenkant wordt een goede dosis kou al tegengehouden.

Jameson Caskmates

Jameson Caskmates is een bijzonder lekkere whiskey die is ontwikkeld door de hoofd-destilleerder van Jameson en het hoofd van de Cork’s Franciscan Well Brewery, bekend van hun heerlijke stouts. Het donkere bier rijpt in oorspronkelijke whiskey vaten in plaats van biervaten. Is het bier klaar, dan wordt er vervolgens weer Jameson in gedaan om af te rijpen. Hierdoor komt de smaak van de stout goed naar voren. We kijken hier naar een bijzondere Ierse whiskey met elementen van cacao, koffie en toffee. Heel speciaal, heel erg lekker.

Ucon Acrobatics, Damen Rugzak ‘Karlo’

Je hebt rugzakken en je hebt rugzakken. De Ucon Acrobatics rugzakken behoren tot de tweede categorie en veroveren veel hartjes. Het toffe en minimalistische design kan gecombineerd worden met veel verschillende outfits. De rugzak is gemaakt van een stevig textiel, dus al je zware spullen kan je er prima mee vervoeren.

Woood Bean Hoekbank

Deze mooie hoekbank van Woood is een behoorlijke eyecatcher. De cognac kleur staat ‘m erg goed en het design ziet er erg stijlvol en strak uit. Dit pareltje kan makkelijk ingebeeld worden in een industrieel interieur, maar door het strakke design zal hij vast in veel stulpjes op zijn plek staan.

Stanger Things Hoodie

Dustin Henderson uit Stranger Things droeg ‘m en binnenkort wij ook allemaal. Waarom? Omdat iedereen massaal Stranger Things aan het kijken is. De echte die hards moeten natuurlijk deze trui in hun kast hebben hangen. De mindere die hards ook, want hij zit gewoon ontzettend fijn. 50% katoen, 50% polyester en een lekker tintje paars.

Daniel Wellington Black Cornwall

Daniel Wellington staat al een behoorlijke tijd onder de aandacht en brengt regelmatig moderne klokjes uit. Zo ook het nieuwe horloge genaamd Black Cornwall, met een moderne styling. Met een minimalistisch design en een verwisselbare Nato-strap kan hij met meerdere outfits gecombineerd worden. Toegankelijk en heel stijlvol!

Mijn leven – Enzo Ferarri

In ‘Mijn Leven’ vertelt Enzo Ferrari openhartig over zijn leven. Hij spaart niemand, ook zichzelf niet, in deze fascinerende autobiografie, die na zijn dood werd aangevuld door zijn zoon Piero. Naar onze mening zeker een goed koffietafelboek om tijdens de koude dagen door te bladeren.

 

Total
1
Share