Strak huissie onder de zon, de Chameleon

We hebben weer een pareltje voor je ontdekt, omdat we weten dat je van de mooie dingen in het leven houdt. We nemen je mee naar een werkelijk prachtig droomhuis, genaamd de Chameleon.

Chameleon

Gelegen in het zonrijke Mallorca bevindt zich een villawijk, genaamd Son Vida. Hier vind je de Chameleon, een prachtige optrekje met een ​​unieke architectuur. De residentie fascineert met zijn moderne stijl, veel licht en een prachtige mediterrane tuin die het huis omringt. Ook geniet je hier van een prachtig uitzicht op zee en de haven van la Palma.

Wat een droomhuis

De Chameleon bestaat uit drie gebouwen, verspreid over drie verdiepingen. Het hoofdgebouw beschikt over woon- en slaapkamers, de keuken, een bibliotheek, een bioscoop en wijnkelders.

Het huis beschikt over 17 kamers, 10 slaapkamers, 9 badkamers, 5 garages en 6 parkeerplaatsen op een totale oppervlakte van 2.496 m². Ook wel zo relaxed: de mogelijkheid om je helikopter te landen op het 749m² groot terras.

Binnen het kleinere gebouw is er een enorme spa met twee verwarmde zwembaden, een overdekt zwembad en een fitnessruimte. Het extra gasthuis met een oppervlakte van 200 m² heeft een eigen toegangsweg.  Mag wat kosten hoor, de Chameleon is namelijk te koop voor een prijs van €39.500.000.

 

Total
0
Share