De BeoSound Shape speaker is een kunstwerk aan je muur

Het merk Bang & Olufson staat bekend om de fantastische speakers die zij ontwikkelen. De speakers produceren niet alleen een waanzinnig goede sound, ze zijn dankzij hun strakke design ook een aanvulling op je interieur. Eerder schreven we al over de BeoPlay A6 en de BeoLab 90, en nu heeft het Deense merk weer een pareltje toegevoegd aan hun assortiment. Ditmaal een speakersysteem dat je als een kunstwerk aan je muur kan hangen. Meet de BeoSound Shape!

BeoSound Shape

De nieuwste Bang & Olufson speaker is een draadloos geluidssysteem dat zorgt voor perfect geluid in je woonkamer, ook als hij uitstaat. Tenminste, dat claimt het Deense bedrijf. De vorm van de speaker en het feit dat ‘ie aan de muur hangt, draagt volgens hen bij aan een ideale akoestiek. Mits je hem op de juiste plek in de ruimte hangt, maar daar helpt het bedrijf je natuurlijk mee.

Het systeem bestaat uit losse, zeshoekige elementen die fungeren als luidsprekers, versterkers en geluidsdempers. Door deze als een soort mozaïek aan je muur te hangen, creëer je een optimale sound. In basis bestaat de BeoSound Shape uit zes elementen, maar je kan er zoveel ophangen als je wilt. Zo kan je zelf de shape en de grootte van jouw speakerinstallatie bepalen. De zeshoekige speakers zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, paars, groen, klei en grijs. Kies voor één kleur of een mix, maar net wat jij mooi vindt. Dat is het leuke van deze installatie; je kan het zo creatief maken als je wilt.

De BeoSound Shape is uitgerust met een BeoSound connectiviteitshub, waardoor het mogelijk is om draadloos muziek te streamen via Bluetooth, WiFi of andere streamingsystemen. De prachtige speaker zal vanaf augustus verkrijgbaar zijn. De prijs hangt natuurlijk af van de grootte van je speakersysteem en met welke stof je deze bekleed, maar zal beginnen bij ongeveer €4000,-. Meer informatie vind je hier.

beosound-shape3

beosound-shape1

Total
0
Share