Blaas nieuw leven in je oude lp’s met de moderne Atmo Sfera platenspeler

Vinylliefhebbers opgelet! Misschien heb je thuis nog wel een doos met oude lp’s staan en staat je oude platenspeler stof te happen. Natuurlijk zijn old school platenspelers tof, maar het kan ook anders.. Het team achter Atmo Sfera heeft een compacte platenspeler ontworpen, die niet zal mistaan in een modern interieur.

Italiaans design

De Italliaanse ontwerpers van Atmo Sfera hebben gekeken hoe ze de platenspeler opnieuw uit konden vinden. Door drastische aanpassingen door te voeren in het design van het apparaat, weten ze de grote kast van de lp-speler weg te werken. Het resultaat? Een kleine platenspeler met een industrieel, Italiaans design. Atmo Sfera is via Kickstarter te koop voor €895,-.

Creatief met Vinyl

Met de komst van de compact disc werd het vinyl eigenlijk snel aan de kant geschoven. Tegenwoordig zie je oude lp-hoezen terug komen in kunst en interieur. Ook de lp’s worden gerycled en verwerkt in producten, zoals ook bij deze brillen van vinyl. De bedenkers van Atmo Sfera zijn niet de eerste ontwerpers die opnieuw leven willen blazen in de old school platenspeler. Neem nou deze verticale platenspeler of de 52 kilo (!) wegende Fern & Roby platenspeler die gemaakt is van metaal en brons.

Total
0
Share