Elke vintage lamp van A-Lamp Design is uniek

In het kader van duurzaamheid wordt er steeds meer LED verlichting gebruikt, zo ook in het interieur van veel Nederlanders. Het is goed dat deze stap gemaakt wordt, maar echt gezellig vind ik het niet. Naar mijn mening geven gloeilampen veel meer sfeer af dan het kille licht van LED lampen. Dat moeten de makers van A-Lamp Design ook gedacht hebben. Zij hebben de gloeilamp mooi weten te verwerken in hun handgemaakte vintage lampen.

Elke lamp is uniek

De lampen van A-lamp Design hebben door het gebruik van materialen als goud, koper, walnoothout en geweven koorden, een industriële vintage look. Er zijn tien verschillende modellen beschikbaar en omdat ze met de hand gemaakt worden, heb je dus altijd een unieke lamp. De lampen beschikken allemaal over een dimmer waardoor je de intensiteit van het licht kunt verhogen of verlagen. Hiermee kun je elk moment de juiste sfeer creëren.

De lampen zijn vanaf $100,- via de website van A-lamp Design te bestellen. De lampen gaan 5.000 uur mee, voor het gemak kun je ook extra lampen bestellen via de webshop.

Total
0
Share