Elon Musk pompt met Tesla eigen ‘GigaBier’ op de markt

We weten ondertussen wel van Elon Musk dat ‘ie een ingenieus genie is, met soms hele controversiële momentjes ertussen. Maar dat Musk een ouwe pilsbaas is? Dat is ook voor ons nieuw.

‘GigaBier’ is het nieuwe speeltje van Elon Musk

Eerst was er PayPal, toen was er SpaceX, Tesla, Twitter en ga zo maar door. En nu mogen we daar dus ‘GigaBier’ aan toevoegen. Het biertje komt in de vorm van de Tesla Cybertruck, maar gelukkig voor onze lever is die een stukkie kleiner dan de Cybertruck zelf. Anders zou het biertje wel heel erg ‘Giga’ zijn. In totaal heeft het flesje 330 milliliter aan inhoud en heeft het bovendien een customized ‘Glow-in-the-dark Giga-watermerk’.

GigaBier, Elon Musk pompt met Tesla eigen <strong>&#8216;GigaBier&#8217; op de markt</strong>
Foto: Tesla

Biertje met een taste van de cybertruck

Volgens Tesla zit er, zoals gebruikelijk bij een biertje, vijf procent alcohol in. Het drankje bestaat uit een beetje water, gerst, gist en last but not least speciale ‘cyberhop’. Hoe kan het ook anders met de Cybertruck in je achterhoofd. Naast de ‘cyberhop’, heeft het biertje tonen van zoete- en citrusvruchten, we mogen dus een fruitig biertje verwachten.

Alle details van het Cybertruck-biertje

Mocht je nou staan te springen om zo’n GigaBiertje te proeven dan hebben we helaas slecht nieuws voor je: de pakketten, die tevens voor 89 euro de deur uitgaan, zijn al uitverkocht. Bovendien heeft Tesla nog geen plannen om meer bier te brouwen. Gelukkig hebben we nog altijd de hoop dat er nog iets aankomt: op het GigaBier staat namelijk dat het bier ten minste houdbaar is tot september 2023 verloopt, misschien heeft Musk dus nog wat voor ons in petto.

GigaBier, Elon Musk pompt met Tesla eigen <strong>&#8216;GigaBier&#8217; op de markt</strong>
Foto: Bigstock