Kunstenaar Joshua Vides geeft Ferrari een jaren-70-tintje in Las Vegas

Dit weekend staat eindelijk de Grand Prix van Las Vegas op de planning. En dat kon Ferrari niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan. Ze komen voor de Grand Prix van Las Vegas samen met PUMA en Joshua Vides voor een onvergetelijke collectie.

Met deze collectie zijn ze in ieder geval off-track #1. Maar of Red Bull daar bang van wordt…

PUMA x Ferrari x Joshua Vides

PUMA is al sinds 2004 de officiële ‘outfitter’ van het Italiaanse F1-team. Voor deze GP hebben ze kunstenaar Joshua Vides aan de haak geslagen. De kunstenaar laat via zijn Instagram weten dat ze al meer dan anderhalf jaar bezig zijn aan deze samenwerking. De collectie is geïnspireerd op de ‘Golden Era’ van de Formule 1 in 1970, met natuurlijk de iconische rood en witte Ferrarikleuren.

Fully in Ferrari

De Las Vegas GP Exclusive Selection bestaat uit 16 kleding- en accessoireartikelen en vier paar schoenen om je Ferrarilook compleet te maken. De items zijn ontworpen voor de echte raceliefhebbers en de echte streetwear-liefhebbers en variëren van honkbalpetten tot raceschoenen. Ook de twee Ferrari-coureurs Charles Leclerc en Carlos Sainz zullen we zondag in de collab spotten. Joshua Vides ontwierp het racepak, de handschoenen, helm, schoenen en livery van de auto.

 

Sprintje trekken…

De collectie is nu beschikbaar op de websites van PUMA, Ferrari, Joshua Vides en bij exclusieve retailers. Er zijn al een aantal items van de collectie uitverkocht, dus een stoplichtsprintje trekken kan geen kwaad.