Maak kennis met de hele dikke Range Rover Super Sport

CREDITS: Overfinch

Even een kleine recap van het merk Overfinch, er zijn namelijk nog wel wat personen die niet weten wat Overfinch is. Wat Brabus voor Mercedes is, en Abarth voor Fiat, is Overfinch voor Range Rover. Het in Londen gelegen bedrijf maakt al sinds 1975 enorm dikke aanpassingen op elk Range Rover model dat is uitgebracht. Ze hebben ons wederom laten zien wat ze in hun mars hebben, wij zijn absoluut niet teleurgesteld! Maak kennis met de Range Rover Super Sport…

Overfinch Range Rover Super Sport

Iedereen wil deze wagen hebben, en je moet snel zijn! Van de Range Rover Super Sport worden namelijk maar 25 unieke modellen gemaakt. Want wat exclusief is, moet natuurlijk exclusief blijven. Wat is er nou dan zo super aan de Super Sport? Zodra Overfinch klaar is met deze Range Rover heb je een getunede Range Rover SVR in handen. Kortom: goud!

Modificaties

De enorm dikke V8 motor met supercharger levert een hele indrukwekkende 575 paardenkrachten. Genoeg kracht om lekker vlotjes in te voegen op de snelweg!

Onder andere een nieuwe motorkap, grotere velgen en banden Brembo remmen zorgen voor een agressief en stoer uiterlijk. Ook de titanium uitlaat mag er overigens zijn! Dat custom hoog in het vaandel staat moge duidelijk zijn. Ook het interieur kan lekker onderhanden worden genomen. Worden ja, want je kunt het interieur specifiek naar jouw wensen en behoeften laten aanpassen.

Nog heel even sparen

Wat de opgepompte Range Rover Super Sport moet gaan kosten is niet bekend. We durven wel te zeggen dat je er diep voor in de buidel moet tasten. Aangezien ‘gewone’ Range Rovers beginnen bij 114k gaat dit model je in ieder geval meer dan twee ton kosten!

Benieuwd naar hoe dit beest er uitziet? We hebben hele toffe beelden voor je geselecteerd zodat je wederom je ogen flink de kost kan geven!