Paige Spiranac wint Halloween als Cammy uit Street Fighter

Elk jaar is het toch weer raak: de Halloween-outfits van bombshells. Zo liggen we bijvoorbeeld nog steeds weleens wakker van Rose Bertram als Jessica Rabbit.

Gelukkig hebben we nu een ‘slachtoffer’ gevonden die dit jaar de show steelt. De naam is Paige Spiranac, en ja, dat kan je bekend voorkomen, want de golfster werd eerder  benoemd tot meest sexy vrouw ter wereld.

Halloween-queen: Paige Spiranac

Nu verkiezen wij haar tot Halloween-queen, want op Insta deelt ze een ragfijn kiekje. Ze steelt de show als Cammy uit Street Fighter. Compleet met een strak groen pakje, een rode muts en rode handschoenen. Om het afmaken draagt ze een soort riem rondom haar boezem, die, tja, alles goed op zijn plek houdt…

Enfin, beelden zeggen in deze setting een miljoen keer meer dan woorden, dus aanschouw het vooral zelf:

Populaire golfster

Als je denkt dat Tiger Woods de meest populaire golfer is, dan heb je het mis. Oké, met 3 miljoen Insta-volgers is weinig mis, maar er is altijd een bazin boven baas. Golfster en influencer Paige Spiranac spant namelijk de kroon met 3,6 miljoen volgers. Een aantal dat we allesbehalve ‘raar’ vinden, want haar looks zullen daar grotendeels verantwoordelijk voor zijn. De blondine flaneert stijlvol op een gevoelige zwart-wit-plaat, maar laat ook zien dat een opvallend rood badpak voor haar gemaakt is.

En omdat niet alleen haar Halloween-outfit on point is, delen we hier nog wat fijne plaatjes. Gewoon voor het ‘gevoel’.