Living a ‘tailored’ life

Wil je graag die gentleman zijn, ga dan altijd voor maatwerk. Alles draait namelijk om details! Natuurlijk, niet iedereen hoeft een enorm uitgesproken eigen stijl hebben, we zitten niet op de Pitti Uomo, maar herkenbaar mag het wel zijn. En dit gaat verder dan kleding alleen. Bij jouw stijl hoort maatwerk op alle vlakken. Je kleed je goed, maar je kan ook goed luisteren en onthouden, je bent attent, je weet hoe je met vrouwen om moet gaan, je huis is opgeruimd als je mensen ontvangt en je rijdt een mooie auto. Of niet, maar dan schiet je als moderne gentleman wel te kort…

_P6C0570

Pakken: Corneliani, Caruzo (Oger) | Schoenen: Bullboxer
Brillen: Ray-Ban | Auto: Jaguar F-Type S Convertible | Locatie: Kasteel Heeswijk

Uitstraling

Je uitstraling is een combinatie van verschillende dingen, maar het belangrijkste is zelfvertrouwen. Je kan je nog zo goed kleden, een dure auto rijden als verlengde van je penis en net naar de kapper zijn geweest, maar als je dan nog steeds niet met die mooie collega van je durft te praten, zit er iets mis. Natuurlijk helpen externe factoren, als een mooi horloge, om je zelfverzekerd te voelen, maar het gaat erom dat het van binnen goed zit. Doe je waar je blij van wordt, heb je je leven op orde, dan straal je dat ook uit! En dán zorg je dat dit zich ook uit in je kledingkeuze. Investeer in goede pakken, het liefst maatwerk. Voor je informele outfits, kun je wat losser zijn. Denk aan de juiste basics!

_P6C0703

Pak: Canali | Shirt: Finnamore | Das: Brioni (allen Oger) | Schoenen: Suit Supply | Bril: Persol

Je voorkomen wordt nog door meer factoren bepaald. Je manier van praten, bijvoorbeeld. Het belangrijkste is dat je rustig blijft. Het geeft je tijd om na te denken om je woorden te kiezen en daarnaast heeft het een positieve werking op je gesprekspartner(s). Je komt intelligenter, kalmer en soms zelfs mysterieuzer over. Mja, en als je dan een F-Type achter je hebt staan, dan zit je al snel goed.

Details

Als je een goed maatpak koopt of een zonnebril van een goed merk, dan weet je gewoon: hier kan ik heel lang mee doen. Natuurlijk omdat de kwaliteit hoog genoeg is, dat het jaren meegaat, maar ook omdat het model tot in de puntjes klopt. En als iets tot in de puntjes klopt, dan blijft het je langer een goed gevoel geven. Een hatchback van €10.000,- is leuk, maar over twee jaar niet meer speciaal. Een unieke sportwagen wel. Een paar standaard sneakers tegenover een limited edition: hetzelfde verhaal. Een confectiepak tegenover een maatpak ook. Door de details.

Dit geldt ook voor jezelf. Als je gefocust bent op je eigen details – lees: onthouden van kleine dingen, een stijlvol pochet, geen haren op plekken waar het niet hoort -, dan ben je langer interessant voor jezelf en ook voor anderen!

_P6C0644-bewerkt-2_P6C0697

_P6C0786_P6C0827_P6C0565

Total
0
Share