Overnachten in Rome doe je in stijl bij het G-Rough designerhotel

De hoofdstad van Italië heeft ontzettend veel te bieden. Met haar culturele bezienswaardigheden, fantastische wijnen en lekker eten is deze stad een top bestemming voor een citytrip. Overnachten in Rome doe je nu in stijl: in het hotel G-Rough. Midden in het centrum vind je dit designerhotel, gebaseerd op oude Italiaanse designers uit de kunstgeschiedenis.

Stijl en klasse ontmoeten elkaar in het designerhotel G-Rough. Het is gevestigd in een historisch gebouw uit 1600 midden in het centrum op Piazza Navona. Bij binnenkomst is meteen duidelijk dat het geen ‘gewoon’ hotel is. Het interieur is stijlvol, hip en toch gebaseerd op historie. Het inchecken gebeurt in de enorme prachtige lobby – wat eigenlijk gewoon een wijnbar is. Handjes in de lucht daarvoor!

G-Rough Designerhotel

Het hotel bestaat slechts uit tien kamers en geeft gasten het volledige Italiaanse luxe-gevoel. De kamers bieden kwaliteit, stijlvol design, historie en klasse – volledig in stijl van het traditionele ‘Made in Italy‘-concept. De interieurs van alle kamers zijn gebaseerd op bekende Italiaanse designers uit de jaren 1930 tot 1950 – denk aan Ico Parisi, Giò Ponti, Venini en Seguso. Iedere suite is ook genoemd naar Italiaanse designers. Iedere kamer bestaat uit een slaapkamer, een luxe lounge gedeelte en een badkamer met een vloer van mozaïek.

Sweet sweet luxury

Ook de service in het G-Rough Hotel staat in lijn met het interieur: luxe en stijlvol. Ontbijt wordt op de kamers geserveerd en in het hotel bevindt zich een ware ‘wine gallery’ –  een enorme wijnbar met alle soorten Italiaanse wijnen die je kan bedenken. Er wordt rijkelijk wijn gedronken en het diner bestaat uit verschillende hapjes en duurt de hele avond.

Ten slotte krijg je bij het boeken van een kamer je eigen lifestyle manager of virtuele butler die 24 uur per dag beschikbaar is om jou de ultieme Rome-experience te laten meemaken. Hij regelt een reservering bij een goed restaurant en interessante culturele tours door de stad voor je.

 

 

Total
9
Share