Airbnb Finds: container omgetoverd tot funky woning

Howdy Cowboy! Vergeet de skyscrapers, dichtbevolkte steden en toeristische trekpleisters. De high-desert van Texas brengt je even naar compleet een andere planeet. Voor iedereen die klaar is om zich helemaal terug te trekken in een omgebouwde container, is deze Airbnb accommodatie een schot in de roos. Let the ride begin! 

Scheepscontainer omgetoverd tot funky woning

Vroeger bestemd als ‘normale’ scheepscontainers, zijn de containers tegenwoordig omgetoverd tot een waardig funky huis. Gelegen op anderhalve hectare én op het hoogste punt van de stad, heb jij op de eerste verdieping toegang tot een eersteklas uitzicht. Niets minder dan uitgestrekte woestijnvlaktes en ruige heuvels zijn jouw morning view. Oftewel: de ideale plek voor een kop koffie. Kijk goed om je heen, want wie weet spot je tegelijkertijd rondstruinende javelina’s die rondlopen rondom het huis. 

scheepscontainer, <strong>Airbnb Finds:</strong> container omgetoverd tot funky woning

Ruig met een zacht randje 

De ruige uitstraling van de buitenkant van de container is ook doorgetrokken naar binnen, waar er door het gebruik van lichte muren en verschillende texturen er één geheel van is gemaakt. De voordelen van dit appartement houden niet op: er is ook een hangmat aanwezig voor de ultieme chill dagen, en er is nergens in het huis een  tv te vinden. Of dat een voordeel is kan per persoon verschillen, maar als je het aan ons vraagt heeft niemand een tv nodig als je s’avonds een sterrenhemel als uitzicht hebt. 

“There’s no place like Tex-…Marfa”

De stad Marfa heeft veel meer te bieden dan alleen dit unieke optrekje. Gelegen in het westen van Texas, staat deze bestemming bekend als het epicentrum voor de minimalistische kunst. Struin door de kleinschalige kunstwinkels en kunstgalerijen of bezoek het Chinati Foundation. Ook de thrillseekers kunnen zich aarden in Marfa. De stad staat namelijk ook bekend om de  paranormale activiteiten. De Marfa lights, te zien langs Route67, worden gelinkt aan paranormale verschijnselen als geesten en UFO’s. 

Een verblijf in deze oude scheepscontainer zorgt niet alleen voor de nodige ontspanning, maar tegelijkertijd staat het avontuur op je te wachten. Voor maar €175,- euro per nacht kan je samen met je beste vriend een avontuur beleven in dit funky containerhuis. 

Meer info