Airbnb Finds: Mexicaanse cervezas klappen in afgelegen privevilla

Mexico is tegenwoordig een superpopulaire vakantiebestemming en het heeft veel te bieden op het gebied van prachtige verblijven. Deze Airbnb zal je verwachtingen al helemáál overtreffen. Maak kennis met ‘Villa La Gran Tortuga’, oftewel ‘De Grote Schildpad’. Het klinkt misschien gek, maar bij deze Airbnb accommodatie verblijf je letterlijk onder het schild van de schildpad. De villa is vernoemd naar de schildpadden die af en toe langs het strand dobberen.

Luxe villa in het tropische Mexico

Het uiterlijk van deze accommodatie schreeuwt tropical vibes en deze stijl wordt ook meegenomen naar binnen. De villa is omringd door palmbomen, waardoor de omgeving groener dan groen is. Het parelwitte strand ligt vlak tegen het verblijf aan en als je geen zin hebt in het zoute water kun je de zee omruilen voor het verwarmde zwembad.

Binnen zijn er vijf toffe slaapkamers met allemaal een adembenemend uitzicht op de turquoise zee van Mexico. Verder zijn er genoeg voorzieningen waar je samen met je vrienden van kan genieten. Hoe leuk is het om tijdens de zonsondergang te barbecueën onder het genot van een hapje en een drankje? 

mexico, Airbnb Finds: Mexicaanse cervezas klappen in afgelegen privevilla

Caribische omgeving

Naast het schildpadden spotten, bier drinken met je vrienden en zwemmen zijn er nog veel meer dingen te doen op deze prachtige bestemming in Mexico. Als je niet van plan bent om de villa te verlaten, kan je gebruik maken van de twee kajakken, de jacuzzi of even zonnebaden om nog een lekker kleurtje mee te pakken. Er is een fitnesszaal aanwezig, dus wees niet bang om een workout te missen.

De accommodatie is ook voorzien van een geluidssysteem van Sonos, dus een huisfeest zal ook toegevoegd moeten worden aan de to-do list. Buiten het verblijf zijn er ook genoeg dingen om te doen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voetballen op een van de grasvelden, je vrienden verslaan tijdens een potje golfen of naar de Jungala Aqua Experience. Dit is een waterpark met attracties, restaurants en winkels. Genoeg te doen dus op dit stukje paradijs van Mexico. 

mexico, Airbnb Finds: Mexicaanse cervezas klappen in afgelegen privevilla

Flinke zak cash mee op reis

Heb je al zin om een tijdje te vertoeven op deze magische locatie? Dit is een toffe plek om te verblijven met je vrienden, genietend van de Mexicaanse zon en lekkere cervezas in je hand. In het totaal kun je hier met 10 vrienden een heerlijke vakantie tegemoet gaan. Je moet hier alleen wel even voor in de buidel tasten. Per nacht betaal je rond de €1.800,-, dit is dus €180,- per persoon per nacht. Hiernaast kun je ook nog verschillende extraatjes bij je verblijf boeken zoals een auto, een chef kok die heerlijke Mexicaanse gerechten bereidt, een chauffeur, en nog veel meer. Aan de service hoef je niet te twijfelen, want alle recensies spreken met volle lof over het personeel van de villa.

Meer info