Converse lanceert nieuw model: Chuck Modern Lux

Al meer dan honderd jaar verkoopt Converse de iconische Chuck Taylors. Er zijn al heel wat varianten de revue gepasseerd, maar geen één was zo tof als deze nieuwe all black en all white versie. Meet de Chuck Modern Lux.

Converse chuck modern lux

Converse chuck modern lux2

Chuck Modern Lux

Met deze strakke schoen steekt Converse het klassieke model in een luxe jasje. Dankzij het soepele leer en silhouet zou je de sneaker bijna niet meer herkennen als eentje van Converse. Alleen kleine details als het originele reliëf op de zool en het haast niet zichtbare logo verraden dit. De Chuck Modern Lux is verkrijgbaar in all black en all white. Deze kleuren geven de schoenen een hele cleane look, waardoor ze makkelijk te combineren zijn met je outfit.

Collectie

De Chuck Modern Lux is onderdeel van de Chuck Modern collectie, een eerbetoon aan de inmiddels al 108 jaar oude Chuck Taylor All Stars. Voor deze limited collectie heeft Converse de nieuwste technologische mogelijkheden gecombineerd met decennia-oude kennis over (sport)schoenen. Het resultaat is een moderne, lichtgewicht sneaker collectie. De Chuck Modern Lux is vanaf vandaag te koop, andere modellen zullen volgen in de komende lente en zomer collecties (2017).

Converse chuck modern lux4

Converse chuck modern lux5

Converse chuck modern lux6

Total
1
Share