Zo rol je je broek op.

Het lijkt niet moeilijk, maar toch doen we de meeste van ons het toch echt al jaren ‘verkeerd’. Nou ja, verkeerd, het is maar wat je mooi vindt. Maar feit is dat het gedeelte boven je enkels het smalste onderdeel van onze benen zijn, dus het is toch raar om dat te combineren met een wijde opgerolde broek. Vandaar dat de ‘pinroll’ is uitgevonden, waardoor jij er weer strak uit ziet!

Zo maak je een pinroll

Het oprollen van je broek, ofwel cuffing, kan je op verschillende manieren doen, maar de momenteel is de pinroll het meest relevant. Deze techniek zorgt ervoor dat je broek strak om je benen zit gerold, waardoor je een soort joggingbroek-effect krijgt. Dit zorgt ervoor dat je je lange broek met veel verschillende schoenen kan dragen, zoals bijvoorbeeld espadrilles en bootschoenen.

Stap één is het weglaten of uitkiezen van sokken. Door je broek op te rollen laat je je sokken meer zien, dus dan kan je niet wegkomen met een lelijk paar. Kies voor sokken die goed bij de rest van je outfit passen en die kwaliteit uitstralen. Of beter nog: trek geen sokken aan of sokken die je niet ziet. En daarmee bedoel ik geen korte sokjes, maar van die vrouwendingen (die binnen twee jaar officieel geen vrouwendingen meer zijn).

Stap twee: oprollen. Trek je broek wat omhoog en vouw ‘m strak om je been heen. De stof die overblijft vouw je ook om je been en je begint met rollen. Neem de vouw hier in mee. Doe dit twee tot maximaal drie keer en je zit goed.

Begrijp je er geen klap van? Check dan de onderstaande video!

LEES OOK
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet รกlles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…