Supreme en The North Face droppen heerlijke 50/50-look

CREDITS: Supreme

Supreme blijft deze maand op volle toeren draaien. Na eerst een scheurmaniak te droppen met Ducati, kondigde het merk uit New York snel daarna de sneakers van het jaar aan in samenwerking met Nike.

En om de absolute kers op de taart af te leveren, geeft Supreme ons ook nog eens een volledige collab met The North Face cadeau.

De 50/50 look van Supreme x The North Face

Tijdens de nieuwe samenwerking met het outdoorwear gerichte merk, krijgen we een collectie bestaande uit een Taped Seam Shell Jacket, Nuptse Jacket, 6-panel en een waist bag. Verder krijgen we ook een S/S Top, crewneck, shorts en last but not least een sleutelmascotte genaamd ‘de Beer’. Wat ons betreft is de Taped Seam Shell Jacket het kroonjuweeltje van deze samenwerking met een complete 50/50 look. Dat betekent: 50% in het legerprint en co-branding van Supreme en 50% in de effen kleuren en co-branding van The North Face.

De jackets staan centraal tijdens nieuwe samenwerking

De naden van de Shell Jacket zijn daarnaast volledig afgedicht met een volle ritssluiting aan de voorkant, capuchon én achterkant. Als je rug dus een keer oververhit is tijdens het fietsen, doe je gewoon de ‘rugrits’ open. Ook het Nuptse-jack is voorzien van de opvallende 50/50 verdeling, maar is op haar beurt dan weer geïsoleerd met 700-Fill dons met een interieur van doorgestikt baffle. De sleutelmascotte draagt trouwens een Nuptse Jacket op schaal.

Laatste details over de Supreme x The North Face samenwerking

De 6-panel, waist bag en de shorts zijn allemaal voorzien van nylon, terwijl de crewnecks bestaan uit geborsteld fleece. Laatstgenoemde komt trouwens in rood, wit zwart en tan, net als de T-shirts en de bijpassende shorts. De 6-panel komt weer in de 50/50 verdeling die toch wel de boventoon voert tijdens deze samenwerking. De nieuwe Supreme x The North Face samenwerking is vanaf 29 februari verkrijgbaar. Het slechte nieuws is dat de nieuwe collectie in het begin alleen in Amerika verkrijgbaar is. Wij zullen dus nog even moeten wachten op de resaleprijzen.

Supreme

Source:
LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
14 oversized outfits van Ryo Takashima
Als economisch centrum van Japan zijn de straten rondom Marunouchi gevuld met overspannen finance-goeroe’s in strak gesneden pakken. En dat terwijl de rest van de stad precies…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…