Supreme x Nike Air Max DN: nu al de sneaker van het jaar

CREDITS: Supreme

We zijn nog geen twee maanden in het nieuwe jaar en toch lijken de sneakers van het jaar al uitgebracht te zijn.

En natuurlijk zijn Supreme x Nike daar verantwoordelijk voor.

Supreme x Nike starten nieuw hoofdstuk met Air Max DN

De merken hebben voor het eerst dit jaar de handen ineen geslagen om meteen met een pareltje van jewelste te komen: de Supreme x Nike Air Max DN. Een sneaker die een nieuw hoofdstuk begint binnen de Air Max-archieven, maar wel voortbouwt op de hoofdstukken die in de 36 jaar hiervoor zijn geschreven. ‘Het begin van de toekomst‘, zo noemt Nike de nieuwe schoenen zelf. En daar sluiten wij ons na het zien van de Air Max DN volledig bij aan.

Balans tussen streetwear en lifestyle

De nieuwe Supreme x Nike Air Max DN krijgt een ingetogen design met een volledig zwart kleurenschema. Het bovenwerk bestaat uit mesh en een reflecterend logo met bijpassende branding. Om de nieuwe stappers een sportieve twist te geven is de neus gemaakt van TPU-materiaal, een rubberen buitenzool en een Phylon tussenzool met doorzichtige lichtkussens. Een perfecte balans tussen streetwear en lifestyle. Houden we van.

Details over de Supreme x Nike Air Max DN

De nieuwe samenwerking tussen Supreme en Nike is dus wederom een succes. Tenminste, daar lijkt het op. Over twee dagen weten we het zeker wanneer Supreme via de webwinkel officieel de Air Max DN lanceert. Vervolgens worden de sneakers op 24 februari in Japan en Zuid-Korea weer officieel gereleased. De verwachting is dat je $170 neertikt voor deze pronkstukken. Een koopje als je het ons vraagt. Zeker als je kijkt naar de laatste resaleprijzen van de samenwerkingen tussen Supreme en Nike.

Source:
LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…