Supreme en Ducati brengen fashionstatement op wielen

In oktober domineerde Fox Racing en Supreme de motorcross met dikke jassen.

Nu steekt het fashionmerk de Streetfighter V4 S Naked Superbike van Ducati in een nieuw jasje tijdens de krachtigste samenwerking ooit. Letterlijk en figuurlijk.

Streetfigher V4 S in kenmerkend wit-en-rood jasje

Normaal gekenmerkt door de grijze Nero en Ducati rode liveries, wordt de Streetfighter V4 S tijdens de samenwerking voorzien van het kenmerkende wit-en-rood schema van Supreme. Deze wordt trouwens niet ontworpen door het fashionmerk uit New York zelf: Ducati en Supreme hebben de hulp ingeschakeld van Aldo Drudi, bekend van zijn ontwerpen voor ’s werelds beste MotoGP-coureurs. En dat zie je terug aan de Supreme x Ducati Streetfighter V4 S.

Supreme x Ducati, <strong>Supreme en Ducati</strong>  brengen fashionstatement op wielen
Foto: Supreme // Ducati

Supreme x Ducati brengen een fashion statement op wielen

Naast de opvallende livery, krijgt de Streetfighter V4 S een op maat gemaakte rode en zwarte Ducati-gebrandmerkte stoel. Verder wordt de motor nog aangevuld met opvallende branding van Ducati en Supreme. Een ware fashion statement op wielen. Gelukkig betekenen de toevoegingen die zorgen voor een hoger fashiongehalte niet voor een aanpassing in de prestaties van de motor. De Streetfighter V4 S komt zoals gebruikelijk met een 1103cc Stradale V4 motor die in totaal 208 pk produceert.

Details van de nieuwe Supreme x Ducati samenwerking

Om de samenwerking helemaal in een Supreme-jasje te steken, levert het merk nog een bijpassende Araj Corsair-X motorhelm aan. Ook voor deze helm heeft Aldo Drudi weer een aangepast design aangeleverd, die vervolgens door Ducati en Supreme zijn gerealiseerd. Ook krijg je nog carbon-rijhandschoenen bij deze Streetfighter V4 S. De prijs is nog niet officieel bekend, maar de hardnekkige geruchten geven een prijs weg die rond de $27,795 ligt. Voor die prijs weten wij het wel…