Carlos Alcaraz krijgt kampioenswaardige LV-koffer

CREDITS: Louis Vuitton

Een kampioen bergt zijn schoenen natuurlijk niet op in een simpele schoenendoos. Of zijn kleding in een normale kledingkast.

Een echte kampioen heeft een speciale garderobe nodig die glans en elegantie uitstraalt.

Malle Vestiaire is kampioenswaardige koffer van Louis Vuitton

Bij Louis Vuitton snappen ze dat als geen ander. Met het tweede hoofdstuk van hun Malle Vestiaire project, brengen ze dan ook een koffer die kampioenswaardig is. De lancering gaat gepaard met niemand minder dan Carlos Alcaraz, winnaar van de US Open in 2022 en Wimbledon in 2023. Het Franse modehuis heeft een op maat gemaakte ‘Malle Vestiaire’ gecreëerd voor hem, vervaardigd uit hout dat vervolgens bedekt is met het onmiskenbare Monogram-canvas van Louis Vuitton.

Malle Vestiaire, <strong>Carlos Alcaraz</strong> krijgt kampioenswaardige LV-koffer
Foto: Louis Vuitton

Traditionele keuzes met de touch van een kampioen

De Malle Vestiaire komt met hetzelfde type messing sluitingen en klinknagels dat het modehuis sinds 1860 voor haar koffers gebruikt. Een traditionele look, die wordt geperfectioneerd met de glans van een kampioen. Dit gebeurt onder andere met de handgeschilderde logo’s die aan de buitenkant te zien zijn, met bijvoorbeeld een silhouet van Alcaraz zelf en een tennisbal met ‘Since 2003‘ erop. ‘Het werken aan deze Malle Vestiaire met de mannen van Louis Vuitton is een geweldige ervaring en een voorrecht geweest. Ik ben echt trots op wat we samen hebben kunnen creëren met deze samenwerking,’ vertelde Alcaraz in een verklaring.

Je eigen Malle Vestiaire in huis

Omdat jij natuurlijk ook een kampioen bent, verdien je ook dezelfde koffer. De Malle Vestiaire is dan ook online beschikbaar met een buitenkant van Monogram-canvas en een beige interieur. Als je meer fan bent van donkere tinten, is er ook nog het Monogram Eclipse-canvas met een zwartgekleurd interieur. De bestelling wordt speciaal voor jou gemaakt, dus je kan hem hier en daar waarschijnlijk nog wel verder specialiseren. De prijs is op aanvraag, maar de geruchten gaan dat het bedrag rond de 150.000 euro ligt. Zoals we zeiden: alleen voor kampioenen.

Source:
LEES OOK
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet รกlles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…