Inspiratie: dit zagen we de afgelopen jaren op de notoire Fashion Weeks

CREDITS: Bigstock - Tom Ford in 2019

Sommige nuchtere Nederlanders hebben er een hekel aan: fashion boys. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Eeuwig zonde, want juist met je kleding kun je laten zien wat je in huis hebt. Gelukkig zijn héél veel mannen het daarmee eens. En dat laten ze zien op de befaamde Fashion Weeks.

Daar showen mannen hun beste outfits, merken laten hun nieuwste collecties zien. Grote steden worden voor een tijdje omgetoverd tot ware fashionwalhalla’s. Walhalla’s waar jij genoeg inspiratie vandaan kan toveren voor de komende jaren.

Dit kan je leren van de Men’s Fashion Weeks

In de volksmond wordt er veelal gesproken over de Big Four. De Fashion Weeks in New York, Londen, Parijs en Milaan vinden zichzelf allemaal het beste. Toch gaan we ook héél lekker op de klassieke Pitti Uomo in Florence. Of op de Japanse street style die te zien is in Tokyo en het minimalisme van de Fashion Week in Kopenhagen.

Omdat we snappen dat sommige mensen wel héél heftig voor de dag komen tijdens deze weken, hebben we de beste outfits van de afgelopen jaren voor je geselecteerd. Deze inspiratie kan jij op een subtiele manier terug laten komen in jouw stijl. Dan loop je er in ieder geval niet bij als een paspop.

Doe er je voordeel mee!

Pitti Immagine Uomo
Milan Fashion Week
Paris Fashion Week
Tokyo Fashion Week
New York Fashion Week
London Fashion Week
Copenhagen Fashion Week