De meest iconische campagnes van Kith

CREDITS: Kith

Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen.

Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om tot ware eindbazen.

Campagnes van Kith staan garant voor hoog eindbazen-gehalte

Zeker in de laatste jaren heeft Kith heel wat krediet opgebouwd als het gaat om campagnes met een hoog eindbazen-gehalte. Maar goed, met heren als Adrien Brody voor de camera spelen ze dan ook eigenlijk vals. De man die het als Luca Changretta bijna voor elkaar kreeg om Tommy Shelby eindelijk te verslaan heeft zelfs in een pyjama nog de uitstraling van een ‘capo dei capi’. En als je een sigaar in de handen drukt van Brian Cox gecombineerd met een traditioneel pak en een Peaky Blinders-waardige flatcap, krijg je ook al snel hetzelfde gevoel.

De meest iconische campagnes op een rij

Gelukkig heeft Kith ondertussen vaak genoeg bewezen dat ze echt niet altijd even esthetisch gelikte mannen voor de camera nodig hebben voor een iconische campagne. In 2022 werd Steve Buscemi bijvoorbeeld het gezicht van de lentecampagne. Tja, die staat niet bepaald bekend om zijn verfijnde looks. Dat ze het bij Kith voor elkaar hebben gekregen om ook Buscemi om te toveren tot een macho-mannetje spreekt dus boekdelen over de kwaliteit van de campagnes van Kith. Out of this world.

Om een ode te brengen aan de heerlijke beelden die Kith ons tot nu toe heeft gebracht, zijn de meest iconische campagnes door Outlander Magazine op rij gezet. Wij kunnen niet kiezen.

Source:
Kith
LEES OOK
Inspiratieguide voor de grandpa core-stijl
Ontwerpers die de verstofte schoenenkast van je opa als inspiratiebron gebruiken voor nieuwe sneakers en een overvloed aan cardigans op straat. Grandpa core is in volle motie.…
8 fijne feitjes over Colombia
Pablo Escobar. Drugs. Criminaliteit. Ja, dat zijn waarschijnlijk de eerste drie dingen die momenteel in jouw hoofd opborrelen als je aan Colombia denkt. En, toegegeven, bij ons…