Hier is de nieuwe 007-serie met Brian Cox

CREDITS: Amazon Studios

Sinds het pensioen van James Bond gaan er allerlei geruchten de rondte. Wie volgt Daniel Craig op en wie regisseert de volgende film?

007: Road to a Million is onderweg

Wij vinden het ook allemaal leuke speculaties, maar ze mogen momenteel nog even aan de zijlijn wachten. Er is namelijk een gloednieuwe 007-serie aangekondigd door Amazon Prime Video die dit jaar nog uitkomt.

007: Road to a Million, Hier is de <strong>nieuwe 007-serie</strong> met Brian Cox

007: Road to a Million in het kort:

  • Amazon Prime Video kondigt een nieuwe 007-serie genaamd “007: Road to a Million” aan.
  • De serie volgt negen duo’s die James Bond-achtige uitdagingen uitvoeren over de hele wereld, met een hoofdprijs van één miljoen dollar.
  • Brian Cox, bekend van Succession, presenteert de serie als ‘Controller,’ waarbij hij de opdrachten voor de deelnemers bepaalt, en de serie bevat bekende locaties zoals de Schotse Hooglanden, Venetië en Jamaica. De serie wordt op 10 november uitgezonden via Amazon Prime Video.

James Bond-achtige opdrachten

Tijdens de nieuwe serie worden negen verschillende duo’s uitgedaagd om James Bond-achtige opdrachten uit te voeren rondom de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan het beklimmen van een kraan of het balanceren bovenop een trein die rijdt. Voor James Bond zelf is dat natuurlijk appeltje eitje, maar voor de deelnemers zal elke opdracht als mission impossible aanvoelen. Gelukkig staat er genoeg op het spel voor de deelnemers: de winnaars keren terug met een geldbedrag van één miljoen dollar achter hun naam. Voldoende motivatie lijkt ons.

007: Road to a Million, Hier is de <strong>nieuwe 007-serie</strong> met Brian Cox
Foto: Amazon Studios

Bekend gezicht in nieuwe reality-serie van James Bond

James Bond zelf maakt dus niet zijn rentree, maar we krijgen wel weer een bekend gezicht op ons beeldscherm. De nieuwe reality-serie wordt namelijk gepresenteerd door niemand minder dan Succession legende Brian Cox. Met zijn rol als ‘Controller’ tijdens 007: Road to a Million bepaalt hij welke opdrachten de kandidaten moeten voltooien. Hopelijk is die niet zo streng voor de deelnemers als dat hij voor zijn eigen kinderen tijdens Succession was.

Details van 007: Road to a Million

Tijdens de reis komen we langs een hoop bestemmingen waar 007 ook al een bezoekje aan heeft gebracht. Zo komen de Schotse Hooglanden, Venetië en Jamaica allemaal al voorbij in de teaser van de reality-serie. De serie is vanaf 10 november via Amazon te zien, dus hou die datum alvast vrij in je agenda. Check hieronder alvast de eerste beelden van 007: Road to a Million.

007: Road to a Million, Hier is de <strong>nieuwe 007-serie</strong> met Brian Cox
Foto: Amazon Studios

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste series en films.

Source: