Steven Knight, naar verluidt, klaar met script voor spin-offs Peaky Blinders

CREDITS: Netflix Media Center

Nadat Tommy fooking Shelby een kogel door het hoofd van Michael Gray schoot, kwam Peaky Blinders definitief aan een einde.

Maar goed, in de realiteit pakt dat met hitseries als deze natuurlijk nét even wat anders uit.

Shelby-verhaal in ander jasje gestoken

Als de wereld het echt graag wil, dan zal het verdergaan. In welke vorm dan ook.‘ Zo gaf Steven Knight, bedenker van Peaky Blinders, enkele maanden geleden nog aan. Het nieuws dat dezelfde man, volgens Bloomberg, ondertussen klaar is met het script voor de spin-offfilm, komt dan ook allesbehalve als een verassing. Gelukkig dempt dat ons enthousiasme allesbehalve. Want wanneer Steven Knight  het verhaal rondom de Shelby bende in een ander jasje steekt, staat het natuurlijk garant voor iconisch materiaal.

peaky blinders, Steven Knight, naar verluidt, klaar met <strong>script voor spin-offs Peaky Blinders</strong>
Foto: Netflix Media Center

Twee vliegen in één klap bij spin-off nieuws Peaky Blinders

Naar verluidt neemt de eerste spin-off ons mee naar Boston midden in de twintigste eeuw. Een paar decennia na het tijdperk waar de originele serie zich in afspeelt. We krijgen dus eindelijk antwoord op de vraag of Tommy zijn koninkrijk overeind heeft gehouden. Naast de eerste variant op het verhaal van de Shelby Clan, brengt Bloomberg ons ook het nieuws dat er een tweede variant om de hoek staat. De tweede spin-off is dan weer gebaseerd op tante Polly Gray, de power woman  van de Shelby-familie.

De complete plotlijnen en cast zijn helaas nog niet bekend. Volgens Steven Knight is het plan om medio 2024 daadwerkelijk te beginnen met filmen. Tja, grootse dingen kosten nou eenmaal tijd. In de tussentijd houden we je even warm met deze legendarische scene. Of check de feminized versie van Peaky Blinders.

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…