WTAPS pimpt iconische HOKA-modellen

CREDITS: HOKA

De ene week lichten we WTAPS uit als een van de dikste Japanse streetwearmerken en de andere week kondigen ze de collab van de maand aan.

In samenwerking met HOKA, geeft ‘Double Taps’ namelijk zijn eigen opmerkelijke draai aan twee van de meest populaire modellen uit de Franse Alpen.

WTAPS x HOKA krijgt militair tintje met streetwear-esthetiek

Zowel de Anacapa GTX Low als de Ora Luxe Slide zijn door het merk van Tetsu Nishiyama opnieuw op de tekentafel gelegd. Met succes. Zoals we van WTAPS hadden verwacht zijn de vernieuwde HOKA-modellen doordrenkt van militaire invloeden waardoor de streetwear-esthetiek ervan afspat.

WTAPS, <strong>WTAPS</strong> pimpt iconische HOKA-modellen
Foto: HOKA

Functie en stijl gaan hand-in-hand tijdens nieuwe samenwerking

De functionele kwaliteiten van de Anacapa GTX Low blijven bewaard, terwijl de stijl nog een upgrade krijgt. Met dank aan een bovenwerk bestaande uit mesh en suède, afgewerkt met TPU-overlays en een weerbestendige GORE-TEX-coating zijn dit parels om je voeten. De zolen zijn verder voorzien van Vibram’s Megagrip-technologie, waardoor je nooit meer op je snufferd gaat. Ongeacht of het code rood is of niet.

Alle details van de nieuwe WTAPS x HOKA-modellen

De Ora Luxe Slides zijn op haar beurt juist weer bedoeld om te ontspannen na je run met de Anacapa GTX Low. En met de WTAPS X Ora Luxe Slides lig je bijzonder stijlvol onderuit op de bank. De iconische gekruiste botten van WTAPS lopen over de band heen, wat zorgt voor een kenmerkende en eigenzinnige uitstraling. De WTAPS x HOKA-modellen zijn momenteel verkrijgbaar via de officiële site van WTAPS. Voor de Ora Luxe leg je $90 neer, terwijl de WTAPS x Anacapa Low GTX voor $190 over de toonbank gaan.

LEES OOK
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Inspiratieguide voor de grandpa core-stijl
Ontwerpers die de verstofte schoenenkast van je opa als inspiratiebron gebruiken voor nieuwe sneakers en een overvloed aan cardigans op straat. Grandpa core is in volle motie.…
8 fijne feitjes over Colombia
Pablo Escobar. Drugs. Criminaliteit. Ja, dat zijn waarschijnlijk de eerste drie dingen die momenteel in jouw hoofd opborrelen als je aan Colombia denkt. En, toegegeven, bij ons…