Als (teen)slippers Paris Fashion Week veroveren, kan het dus toch…

CREDITS: Havaianas

Paris Fashion Week. Niet alleen toonaangevend qua modetrends, maar ook qua wereldsterren die door de idyllische straten struinen. Allemaal op zijn/haar Franse paasbest, want o wee als je er minder stylish dan een ander.

Nu het weer voorbij is kan de balans op worden gemaakt. Wat worden de hypes? Wat kan écht niet meer? En welke fashion statements maken hun intrede?

Teenslippers, slides en sandalen veroveren Paris Fashion Week SS24

Nou, op de laatste vraag hebben we het antwoord. Slippers zijn dit jaar een item waar je wél gezien mee wil worden. Vaak verafschuwd, nu met trots gedragen. En dus niet op het strand van Nice, maar op de stenen van modehoofdstad.

Sterren aan de slippers van Havaianas

Voor de man die dat heel chill vindt, je hebt het te danken aan Havaianas. Fashion creators met aanzien kwamen met slippers aanzetten voor de Parijse SS24 modeshow. DJ en fashion forward Matthias Geerts liep op pop yellow slippers rond, Koffi Wandji op beige stappers en Marc Forné op zwarte slippers tijdens de befaamde Jacquemus SS24 show.

Naast deze mannen stalen ook Ginevra Mavilla en Ana Sotillo de show. Gewoon casual flip flops of slides dragen is dus the way to go. Nu is het afwachten op de reacties van modefanaten die vinden dat het nóóit kan.

Mocht je mee willen zwemmen met deze luchtige fashion-stroming, check dan hier waar jij een fashion statement mee gaat maken.

LEES OOK